Advert

KAYMAKAM GAœRBAœZç™DEN FETA–ç™CAœLERE AœLTiMATOM!

içişleri Bakanlığınca Tekirdağç™ın Kapaklı ilçesi Kaymakamlığından Ergani Kaymakamlığı görevine atanan Mehmet Ali Gürbüz, göreve başladı.

KAYMAKAM GAœRBAœZç™DEN FETA–ç™CAœLERE AœLTiMATOM!
Bu içerik 3441 kez okundu.

Kaymakamlık toplantı salonunda kurum müdürlerini kabul eden Kaymakam Gürbüz, Fethullahçı Terör Örgütüne adeta ültimatom verdi. Buradaki öncelikli vazifesinin ilçedeki FETÖ’cüleri ayıklamak olacağını ifade eden Kaymakam Gürbüz; “ilk aşamada vazifemiz, bazı netlikleri ortaya koyup içimizde bu hain terör örgütüne halen sempati duyan varsa bunları ayıklamak olacaktır. Bazı ayıklamalar yaparken, kurunun yanında yaşta yanmasın diye mücadele edeceğiz. Kimseye haksızlık ve zulüm etmeden gerçek suçluları ortaya çıkartmaya çalışacağız. ikinci vazifemiz ise, Ergani’mizin hak ettiği hizmetlere ulaşması için elimizden gelen gayreti göstermek olacaktır” dedi.

 “BUNUN ADI DARBE DEĞiL, iŞGAL GiRiŞiMiDiR”

            Kaymakamlık toplantı salonunda kurum müdürlerini kabul eden Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz, Fethullahçı Terör Örgütüne adeta ültimatom verdi. Buradaki öncelikli vazifesinin ilçedeki FETÖ’cüleri ayıklamak olduğunu söyleyen Gürbüz, 15 Temmuz darbe girişimini “kahpelik” olarak değerlendirdi.  Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz sözlerine şöyle devam etti; “Bilindiği gibi 15 Temmuz gecesi, Türkiye tarihinde daha önce görülmemiş kahpece bir darbe girişimi oldu. Hatta buna darbe değil, işgal girişimi demek daha doğru olur. Beyinleri satılık, robotlaşmış ve militanlaşmış asker üniforması giyen teröristler, Türkiye Cumhuriyeti’nin bütünlüğüne saldırıda bulundu. Bu travmayı henüz atlatabilmiş değiliz. Ama hem yaraları sarmaya, hem bu sorunları gidermeye hızlı bir şekilde başlayacağız. Bu çalışmalarda özellikle askeri yetkili arkadaşlarımın desteğini bekliyorum. Çünkü vatandaş askerlerin bizim askerimiz olduğunu görmek istiyor. Bu anlamda bu travmayı atlatmak için en fazla askerlerimize ihtiyacımız var. En fazla tevazu göstermesi gereken kurum askeriyedir. Bu kahpe saldırıyı önleyenler ordu içindeki kahraman ve fedakâr askerlerimiz ve emniyet mensuplarımız olduğu gibi, darbeyi asıl engelleyenin de milletimiz olduğunu unutmamamız lazım. Bu kahpece girişimi önleyen, tankların önüne bedenlerini siper eden kahraman Türk milleti oldu. Bu fitne, fesat, münafık FETÖ terör örgütünü ortadan kalktıktan sonra PKK gibi bir sorunumuz da kalmayacak. Ben ilk aşamada bir kriz yönetimi olarak buraya tayin oldum. ilk aşamada vazifemiz, bazı netlikleri ortaya koyup içimizde bu hain terör örgütüne halen sempati duyan varsa bunları ayıklamak olacaktır. Bazı ayıklamalar yaparken, kurunun yanında yaşta yanmasın diye mücadele edeceğiz. Kimseye haksızlık ve zulüm etmeden gerçek suçluları ortaya çıkartmaya çalışacağız. ikinci vazifemiz ise, Ergani’mizin hak ettiği hizmetlere ulaşması için elimizden gelen gayreti göstermek olacaktır.  

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak