Advert

KAYMAKAM GAœRBAœZ DEMOKRASi NA–BETiNDE

Fetullahçı Terör A–rgütü (FETA–)ç™nün darbe girişimine tepki amacıyla 15 Temmuz gecesinden itibaren Ergani ilçesinde başlayan; siyasi parti, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla çœMilli iradeye ve Demokrasiye Sahip A‡ıkma Nöbetiç

KAYMAKAM GAœRBAœZ DEMOKRASi NA–BETiNDE
Bu içerik 3317 kez okundu.

içişleri Bakanlığı tarafından Ergani Kaymakamlığı görevine atanan Mehmet Ali Gürbüz, vatandaşlarla birlikte demokrasi nöbeti tuttu. Demokrasi nöbetinde vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz, onlarla sohbet edip, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

DEMOKRASi NÖBETi DEVAM EDiYOR

            Darbe girişiminden sonra her geceyi Demokrasi nöbeti ile dışarıda geçiren Erganililere, içişleri Bakanlığınca Ergani Kaymakamlığına atanan Mehmet Ali Gürbüz de destek verdi. Toplanan kalabalıkla uzun bir süre sohbet eden Kaymakam Gürbüz, her gece evlerinden gelip demokrasi nöbetine katılan Ergani halkına gösterdikleri bu duyarlı davranıştan dolayı teşekkür etti. “Gün birlik beraberlik günüdür” diyen Kaymamam Mehmet Ali Gürbüz, “Türkiye’mizi karanlık bir mecraya sürüklemek isteyen cuntanın, kanlı ve başarısız darbe girişimi sonrasında, tüm Türkiye’de sokağa dökülen halkımıza çok teşekkür ederiz. Bunların amacı bölmek, parçalamak ama biz bu oyunlara gelmeyeceğiz. El ele tutuşacağız ve bunlar amaçlarına ulaşamayacaklar. Allah bugünlerde olduğu gibi her daim birlik beraberlimizi daim etsin” dedi.

“iKiNCi BiR EMRE KADAR NÖBETiMiZ DEVAM EDECEK”

            Halkın iradesini yansıtan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısı üzerine 15 Temmuz gecesinden itibaren demokrasi nöbetine başladıklarını ifade eden AK Parti ilçe Başkanı Şükrü Sayan ise, “Ölümüne kadar onu destekleyeceğiz. FETÖ terör örgütü insanların canına sebep oldu. Darbe girişiminde bulunanlar halkın katilidir” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ikinci bir emrine kadar evlerine gitmeyeceklerini ifade eden Sayan, “Millet olarak sokaklarda sabahlıyoruz. Türkiye’nin güzel günler görmesi için demokrasiye sahip çıkıyoruz” diye konuştu.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
GGC’den 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü mesajı
GGC’den 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü mesajı
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?