Advert

Fetö operasyonları Diyarbakır KHB'ne sıçrayacak

Sağlık'ta operasyonlar Diyarbakır'a sıçradı.

Fetö operasyonları Diyarbakır KHB'ne sıçrayacak
Bu içerik 3336 kez okundu.

SAĞLI BAKANLIĞI PARALEL iHANET ÇETESiNE GEÇiT VERMEYECEK
Paralel ihanet çetesi FETÖ üyesi olan Sağlık Çalışanları açığa alınacağı açıklandı.  Yıllarca ihanet içinde devletin bütün kademelerine sızan çeteye sürekli bilgi aktaran çalışanların hesap verme vakti geliyor.


SAĞLIK BAKANLIĞI KAPSAMLI BiR ÇALIŞMA YAPTI
Sağlık bakanlığında yapılan kapsamlı bir çalışma sonucunda, bugün itibariyle FETÖ/PDY mensup olan kişiler ilgili kurumlarından uzaklaştırılacağının başladığı öğrenildi. Görevden almaların tebliğ edilmelesine başlanılacağı gelen haberler arasında.

DiYARBAKIR KAMU HASTANELERiNDEKi FETÖCÜLERi TELAŞ ALDI
Devletimizin FETÖ/PDY mücadelesi sürerken özellikle son 2-3 yılından beri Diyarbakır Kamu Hastaneleri Birliği'nde  çok ciddi yapılanma içersine girdikleri iddia edildi. Sağlık kuruluşlarının idari ve  hassas  birimlerine  FETÖ/PDY mensup kişilerin ataması yapılarak, daha güçlü bir ağ yapısı kurdukları belirtildi.

Son dönemlerde  Diyarbakır Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Selahaddin-i Eyyübi Devlet Hastanesi ve diğer sağlık kuruluşlarının kritik birimlerine FETÖ/PDY mensup olan kişilerin görev yaptıkları gelen iddialar arasında.

Yapılan atamaların Diyarbakır Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından özellikle referans edilerek yapıldığı öğrenildi. 

DiYARBAKIR SAĞLIKTA FETÖCÜLER OPERASYON SiNYALi
Dün itibari ile  Diyarbakır Dicle Üniversitesinde, Diyarbakır Emiyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube ekiplerince yapılan operasyonda Rektör Ayşegül Jale Saraç gözaltına alınmıştı. Bazı rektörlük çalışanları operasyon esnasında gizlilik derecesi yüksek olan bazıevrakları imha etmek istediği gelen bilgiler arasındaydı. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak