Advert

SICAKTAN BUNALANLAR CAMiLERE SIĞINDI

Ergani ilçesinde son günlerde aniden etkili olan ve 40 dereceye varan hava sıcaklıkları günlük yaşamı olumsuz yönde etkilerken, Ramazan ayında aşırı sıcaklarda oruç tutan vatandaşlar, sıcak havanın bunaltıcı etkisinden kurtulmak için ilçe merkezindeki cam

SICAKTAN BUNALANLAR CAMiLERE SIĞINDI
Bu içerik 3275 kez okundu.
 Camilere ibadet için gelen vatandaşların birçoğu, namaz kıldıktan sonra zamanlarının büyük bölümünü klimalı camilerde uyuyarak iftar zamanını bekliyorlar.
Ergani ilçesinde 40 dereceye varan aşırı sıcaklardan bunalan vatandaşlar, iftar saatini camilerin klimalı serin ortamında bekliyor. Ramazan ayıyla birlikte etkisini gösteren pastırma sıcaklarından olumsuz etkilenen vatandaşlar, klimalı camilere gelerek hem ibadetlerini yerine getiriyorlar, hem de iftar saatine kadar uzanıp zamanı geçirmeye çalışıyorlar. Aşırı sıcakların oruçla birleşmesi ile zor anlar yaşadıklarını kaydeden vatandaşlar, hem namaz kılmak hem de serinlemek için camileri seçtiklerini dile getirdi. Duruma tepki gösteren cami görevlileri ise; "Camilerin içi serin olduğundan dolayı bazı vatandaşlarımız ibadet saati dışında da zamanlarını burada uyuyarak geçiriyorlar. Ramazan ayında camide uyuma alışkanlığı hoş olmayan bir durum olmasına rağmen, aşırı sıcaklar nedeniyle bu duruma müdahale edemiyoruz" dediler. 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var