Advert

KIZILAY'DAN BAYRAM YARDIMI

Türk Kızılay'ı Ergani şubesi, bayram öncesi ilçedeki dar gelirli vatandaşların yanı sıra, kobani ve Sur'dan gelen vatandaşlara gıda ve kıyafet yardımı yaparak, yardıma muhtaç aileleri sevindirdi.

KIZILAY'DAN BAYRAM YARDIMI
Bu içerik 3476 kez okundu.
Yapılan çalışmaları değerlendiren Kızılay Şube Başkanı Süleyman Aslan, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi 300 kişiye gıda kolisi, 300 kişiye de kıyafet yardımı yapıldığını söyledi.
Kızılay Ergani Şubesi, Ramazan Bayramı öncesinde de ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Yürütülen çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kızılay Ergani temsilcisi Süleyman Aslan; "Ergani Kızılay Şubesi olarak Türk Kızılay'ı Genel Başkanımız Sayın Kerem Kınık Beyin talimatı ve koordinatörlüğünde ilçemizdeki Suriyeli mültecilere, Sur'dan gelen mağdur ailelerimize ve ilçemizdeki ihtiyaç sahibi ailelere, mübarek Ramazan ayının manevi iklimine uygun, Ramazan Bayramı öncesinde, bayramdan önce bayramı yaşatma imkanımız oldu. Ergani Kızılay Şubesi olarak, ihtiyaç sahibi 300 kişiye gıda kolisi, 300 kişiye de kıyafet yardımı yaptık. Ayrıca Ramazan ayı boyunca yardım çalışmalarımız hız kesmeden devam etti. Geçtiğimiz günlerde iki gün boyunca bin 200 vatandaşımıza iftar sofrası sunduk. Şimdide bayram öncesinde yaşadıkları yurtlarını terk edip, muhacir olan bu mağdur kardeşlerimize Ensar olma şerefine nail olduk. Bizlere desteklerini eksik etmeyen hayırsever işadamlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Ergani Kızılay Şubesi olarak mağdurun ve mazlumun yanında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak