Advert

FACEBOOK PAYLAŞIMINA BERAAT

Ergani Eğitim Sen 3'nolu şubesi, Dicle'de Facebook paylaşımları nedeniyle yargılandıkları davada beraat eden sendikalı 5 öğretmen için basın açıklaması gerçekleştirdi.

FACEBOOK PAYLAŞIMINA BERAAT
Bu içerik 3395 kez okundu.
Sosyal medya üzerinde paylaşımları nedeniyle idari soruşturma geçiren, daha sonra da 12 Kasım 2015 tarihinde de gözaltına alınan Eğitim Sen'li öğretmenlere açılan dava sonrasında önceki gün görülen duruşmada beraat kararı çıktı. 
Konuyla ilgili Eğitim-sen Ergani 3'nolu şube bir açıklama yaptı. Eş Başkan Abdulcebbar Tekin: "Bugün, aslında hem sevinçli hem de üzgünüz. Sevinçliyiz çünkü arkadaşlarımız beraat etti. Ama aynı zamanda üzgünüz çünkü arkadaşlarımız haksız yere yargılandılar. Kişinin kendi fikrini ifade etmesiyle ilgili daha önce sayısız beraatların ve mahkeme kararı emsallerinin olmasına rağmen bu mizansen burada bir daha canlandı. Arkadaşlarımız ciddi şekilde mağdur edildi. Yerleri haksız bir şekilde değiştirildi. Ailelerinin ve kendilerinin psikolojileri görmezden gelindi, hiçe sayıldı. Ülkede ciddi boyutta sorunlar varken, yolsuzluklar, çocuk istismarları, ekonomik adaletsizlikle mücadele etmek varken maalesef devlet organları, facebook hesaplarından cadı avına girmiştir. Umarız kısa sürede bu sonu belli olmayan gidişat durdurulur ve sorumlular akıllarını başına devşirirler."
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak