Advert

KIZILAY'DAN A–ĞRENCiLERE GiYiM YARDIMI

Türk Kızılay'ı Ergani Şubesi tarafından Ergani ilçesi merkez ismet Paşa ilkokulu ve Ergani imam Hatip Anadolu Lisesinde eğitim gören maddi durumu yetersiz, önceden tespit edilmiş ihtiyaç sahibi 350 öğrenciye kıyafet ve ayakkabı yardımı yapıldı.

KIZILAY'DAN A–ĞRENCiLERE GiYiM YARDIMI
Bu içerik 4016 kez okundu.
Kızılay Şube Başkanı Süleyman Aslan ayrıca ilçe merkezinde maddi durumu yetersiz ailelere de 150 adet gıda kolisi dağıttıklarını belirterek, bu yardımların Ramazan ayında da devam edeceğini bildirdi.
Kızılay Şube Başkanı Süleyman Aslan yaptığı açıklamada, "ilçe merkezimizde eğitim veren Önceden tespit edilen ismet Paşa ilkokulu ve Ergani imam Hatip Anadolu Lisesinde eğitim gören maddi durumu yetersiz 350 öğrenci kardeşimize Kızılay Genel Merkezimiz Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Tan Bey'in gönderdiği ayakkabı ve kıyafetlerimizi dağıttık. Halkın emaneti olan Kızılay'ı halkın hizmetine sunarak, bu güzel ülkeyi bir arada tutan sosyal bağların kopmaması için ihtiyacı olanın ihtiyacını karşılamak, bize gelen emanetleri gerçek sahiplerine ulaştırmak için canla başla koşturmaya devam ediyoruz. Bu anlamda yardımlarımızda bizlere sürekli desteklerini esirgemeyen Ercan Tan'a teşekkür ediyoruz" dedi. 
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak