Advert

KARTALMIŞ HALK GUNU DUZENLEDi

Ergani Belediye Eş Başkanı Ramazan Kartalmış, düzenlenen halk toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi. Eş Başkan Kartalmış, düzenlenen halk toplantısında vatandaşlara yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi, vatandaşların sorun ve çözüm önerilerini di

KARTALMIŞ HALK GUNU DUZENLEDi
Bu içerik 3275 kez okundu.
Saray Mahallesinde yapılan halk toplantısına Belediye Eş Başkanı Ramazan Kartalmış'ın yanı sıra, Belediye Başkan yardımcısı Gülistan Polat, Ergani DiSKi Şube müdürü Cengiz Kaymaz ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Toplantıda söz alan Belediye Eş Başkanı Ramazan Kartalmış göreve geldikleri günden bu yana yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirdi. Ergani halkı ile birlikte Belediyeyi yöneteceklerini ve halkla birlikte sorunların üstesinden geleceklerini belirten Kartalmış, "Toplantılarımızın amacı yaptığımız hizmetleri halkımızla paylaşmak, halkımızın eleştirilerini göz önünde bulundurarak var olan eksikliklerimize yurttaşlarla birlikte bir çözüm bulmaktır" dedi. Ergani içme Suyu Arıtma Tesisi ve Pompa istasyonunun tamamlanarak Ergani'ye su verilmeye başlandığının müjdesini veren Kartalmış, "Su halkın malıdır, israf edilmemelidir halkımızdan rica ediyoruz kaçak su kullanılmaması konusunda duyarlı olsunlar" dedi. Vatandaşların sorun ve taleplerini tek tek dinleyerek var olan sıkıntıların en kısa sürede çözeceklerini belirten Kartalmış, halk toplantılarının düzenli bir şekilde tüm mahallelerde devam edeceğini söyledi.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine