Advert

ERGANi DEDAŞ ŞEFi DEĞiŞTi

Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ) Ergani Baş Mühendisliğinde ismail Türk'ten boşalan göreve yönetici olarak Veysel Güzel atandı.

ERGANi DEDAŞ ŞEFi DEĞiŞTi
Bu içerik 4173 kez okundu.
Çermik DEDAŞ ilçe Yöneticiliğinden Ergani'ye atanan Güzel görevine başladı. Yeni görevine başlayan Veysel Güzel'i makamında ziyaret eden DEDAŞ il Müdürü Bülent Uğur Yaka, Güzel'e yeni görevinde başarılar diledi.
Ergani DEDAŞ Yöneticisi Veysel Güzel, Ergani'deki hizmetlerine şirket politikaları doğrultusunda devam edeceklerini belirterek şunları söyledi: "Halkımıza en kaliteli enerji hizmetini en iyi şekilde verebilmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. ilçemizdeki yüksek gerilim hatlarımız ve eksikliklerimizi gidermek için elimizden gelen gayreti en iyi şekilde sarf edeceğiz" dedi. Yeni Yönetici Veysel Güzel'i makamında ziyaret eden DEDAŞ il Müdürü Bülent Uğur Yaka ise "Şirketimiz özelleştirme sonrası il ve ilçelerimizde ciddi yatırımlar hayata geçirmiştir. Ergani Adnan Menderes Mahallesi yeni yerleşim yeri, Sanayi, ismet Paşa ve istasyon Mahallelerinde geçen yıldan buyana 2 milyon liralık şebeke yenileme çalışması hayata geçirdik. Bununla birlikte yeni abone ve kaçak kullanımın bertaraf edilmesi anlamında çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir" diye konuştu.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak