Advert

SahtekA¢rlar A‡oban Bayramç™ın hayatını zindan etti..

Ergani ilçesiç™ne bağlı Ahmetli Köyüç™nde çobanlık yapan Bayram Daşçı, nüfus cüzdanını kaybedince başına gelmeyen kalmadı.

SahtekA¢rlar A‡oban Bayramç™ın hayatını zindan etti..
Bu içerik 3307 kez okundu.
Daşçı’nın nüfus cüzdanı ile Bankalardan para çekildi, Çek Karnesi alındı ve sahte sözleşme ile Türkcell’den sahte sözleşmeye imzalamak sureti ile hatlı telefon alındı, ev telefonu alındı ve borç çıkartıldı. Bunların yanı sıra birçok sahtecilikle adına borç çıkartılan Daşçı’nın adına Bursa’da H.A.Y.Asansör Yürüyen Merdiven inşaat Emlak San. Ticaret Ltd Şti yetkilisi ve ortağı yapıldı. Adına kayı edilen hayali şirketten dolayı Sosyal Yardımlaşma Vakfından yardım alamayan Daşçı, aynı zamanda Bağ-Kur borcundan dolayı da doktora gidemiyor. Sahtekarlardan bıkıp, usanan Daşçı, adalet istedi.
Yaklaşık 17 yıl önce Tunceli’de çobanlık yaparken, nüfus cüzdanını kaybeden Ergani’li çoban Bayram Daşçı’nın, başına gelmedik kalmadı. 17 yıl içerisinde bilgilerini kullanarak, Bursa ‘da başta sahtecilik olmak üzere sahte imza ile hayali şirket kuran, bankalardan çek almalar, Bağ-Kur mükellefiyet kaydı yaparak borç çıkartma, vergi ve yargı borcu çıkartarak adına borç çıkartmalar, sahte sözleşme ile cep ve ev telefonu alıp kullanarak aleyhine haksız bir şekilde binlerce liralık icra takipleri çıkartılan Daşçı, karşılıksız çek verdiği iddiasıyla 8 ay hapis cezası yattı. Haksız yere hapis yatan Daşçı, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’na yaptığı başvuruda 17 yıl içerisinde nüfus cüzdanı bilgilerini kullanan şahıslar hakkında suç duyurusunda bulundu.
Yaklaşık olarak 10 yıldan beri Hukuk Mücadelesi verdiğini belirten Daşçı, “Gerek Ergani ve gerekse Bursa Cumhuriyet Başsavcılıklarına sürekli olarak şikâyette bulunuyorum. Zaman zaman dilekçe parası bile bulamıyorum” dedi.
“RÜYAM’DA BiLE BURSA’YI GÖRMEDiM”
Daşçı, “Hiçbir suçum ve günahım yoktur” diyerek, “Sahtekârların elinden bıktım ve usandım. sahtekarlar beni ve Devlet Kurumlarını meşgul etmektedirler yakalanmalarını istiyorum. Hayatım boyunca Bursa’ya gitmedim ve görmedim. Adalet istiyorum. Tüm bu sahtekârlıklar Bursa ilinde yapılmıştır. 2006-2016 yılına kadar ve halen bu sahtekârlar yüzünden mahkemelere gelip gitmekteyim zamanımın çoğunu mahkeme kapılarında ve Savcılıklarda mekik dokuyarak geçirmekteyim, hatta buralara abone oldum. Bu sebeple bir işte yapamıyorum, çalışamıyorum. Halen mahkemelerdeki davalar ve savcılıktaki soruşturmalar devam etmekte olup, ben suçluların yakalanıp Adalete hesap vermelerini istiyorum. Adalete güveniyorum” diye konuştu.
“DOKTORA GiDEMiYORUM”
9 nüfusu ve toprak yapılı, sağlıksız bir evde ikamet ettiğini ifade eden Daşçı, “Çobanlık yaparak ailemin geçimini sağlıyorum. Adıma kayı edilen hayali şirketten dolayı Sosyal Yardımlaşma Vakfından yardım da alamıyorum. Bağ Kur borcundan dolayı doktora da gidemiyorum. Girişim Varlık Şirketi tarafından Bursa 2.icra Müdürlüğünün 2014/4490 E.Sayılı icra takip dosyası ile aleyhime icra takibi yapılmıştır. Oysa ben bunları tanımıyorum. Borçluda değilim bunların kim olduğunu da bilmiyorum. Takibe dayanağı nedir onu da bilmiyorum. Türkcell iletişim A.Ş. ye gelince aleyhime Bursa 4.icra Dairesinin 2007/842 E. Sayılı takip dosyası ile icra takibi yapılmış ve borç çıkartılmıştır tüm bu işlemler sahtecilikle yapılmış ve adıma borç çıkartılmıştır” dedi.
“ADALET iSTiYORUM”
Çoban Bayram Daşçı, Sahtecilik yapan, sahte imza ile hayali şirket kuran, bankalardan çek alan, Bağ kur mükellefiyet kaydı yapan borç çıkartan, vergi ve yargı borcu çıkartarak adıma borç çıkartan, sahte sözleşme ile cep ve ev telefonu alıp kullanan ve aleyhine haksız bir şekilde icra takipleri yapan kişi ya da kişiler hakkında davacı ve şikayetçi olduğunu vurgulayarak, Adalet istiyorum” diye konuştu
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine