Advert

PARA CEZALARI DA CAYDIRICI OLMADI

Trafik akışının en yoğun olduğu Ergani Milli Egemenlik, Dicle ve Ziya Gökalp caddeleri üzerinde trafik ekiplerinin ceza uygulaması da çare olmadı.

PARA CEZALARI DA CAYDIRICI OLMADI
Bu içerik 3235 kez okundu.
 Haftalık yaklaşık 30 ile 40 bin lira arasında araçlarına park cezası yazılan sürücüler, ağır para cezalarına rağmen eski alışkanlıklarını terk etmeyince trafik çilesi de devam ediyor. Sürücülerin park yasaklarına uymadıklarından dolayı trafik akışının sürekli kilitlendiğini belirten emniyet trafik ekipleri, "Sadece ceza yazmakla bu işler olmuyor, ceza yazmamıza rağmen sürücüler bildiğini okuyor. Sürücülerin de daha duyarlı ve sorumlu olmaları gerekiyor" dediler.
HAFTADA 30 iLE 40 BiN TL CEZA YAZILIYOR
ilçe merkezindeki trafik sorunu bir türlü giderilemedi. Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekibinin ana cadde üzerindeki mücadelesi de trafiği rahatlatmaya bir türlü yetmiyor. Trafik ekiplerinin söz konusu cadde üzerinde haftalık uyguladığı trafik ceza miktarı 30 ile 40 bin lira arasında değişirken, uygulanan cezai işlemlere rağmen bir türlü çözülemeyen trafik sorunu karşısında kilitlenen araç trafiği sinirlerin gerilmesine de neden oluyor. Yasak olan güzergâhlarda gün boyunca devriye görevi yürüten trafik ekipleri, park eden araçların fotoğraflarını çekip belgelerken, kesilen park cezaları da sürücülerin adreslerine posta yoluyla gönderiliyor. Ceza uygulamasına tepki gösteren bazı araç sürücüleri, cadde üzerindeki kısa süreli parklardan dolayı ceza yedikleri için mağdur olduklarını belirtirken, Sürücülerin park yasaklarına uymadıklarından dolayı trafik akışının sürekli kilitlendiğini belirten emniyet trafik ekipleri, "Sadece ceza yazmakla bu işler olmuyor, ceza yazmamıza rağmen sürücüler bildiğini okuyor. Sürücülerin de daha duyarlı ve sorumlu olmaları gerekiyor" dediler.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır ve 13 kentte eylem etkinlikler yasaklandı
Diyarbakır ve 13 kentte eylem etkinlikler yasaklandı
Damat dehşeti; 1 ölü, 2 yaralı
Damat dehşeti; 1 ölü, 2 yaralı