Advert

Erganispor Galibiyete Doymuyor

Diyarbakır Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de mücadele eden Erganispor'da, 3-0'lik Hebun Alipınarspor galibiyetinin sevinci yaşanıyor. Diyarbakır Deplasmanlı Süper Amatör Ligi takımlarından Erganispor, Diyarbakır Ziraatspor'u 5ç“1' mağlup etti.

Erganispor Galibiyete Doymuyor
Bu içerik 3352 kez okundu.
Erganispor, Diyarbakır Ziraatspor'u 5–1' mağlup etti.
Seyrantepe Şilbe Tesisleri'nde oynanan karşılaşmada, Erganispor her iki yarıda bulduğu gollerle sonuca gitti.
Erganispor, Hebun Alipınarspor'u 3–0 yendi
Geçen hafta oynanan maçta Erganispor galibiyete doymuyor.
Geçen hafta oynanan maçta, Ergani ilçesi Şehir Stadyumu'nda oynanan 20.hafta müsabakasında Erganispor, Hebun Alipınarspor 'u Oktay, Turgay. ve Bilal’ın attığı gollerle galip gelerek puanını 49'e yükseltti.
Teknik Direktör Mehmet Kanat, yaptığı açıklamada, "Her açıdan önemli olan bu maçtan istediğimiz 3 puanı aldığımız için çok mutluyuz.
inşallah çok daha iyi olur ve başarılı sonuçlarımıza yenilerini ekleriz." Yapılan karşılaşmada futbolcularının oyun disiplininden hiç kopmadığını belirten, Kanat "Futbolcularıma çok teşekkür ediyorum. Oyun disiplininden kopmadılar ve 90 dakika boyunca en iyi şekilde mücadele ettiler. Verdiğim taktiklere harfiyen uydular ve galibiyetti hakkettiler
Hebun Alipınarspor' uda verdiği mücadeleden dolayı onlarında kutluyorum " dedi
Erganispor Kulüp Başkanı Ekrem Senvar, maç sonrası sporculara bir yemek veren Fahri Başkanımız Nedim Şimşek’e bu jestlerinden dolayı teşekkür ederken, bunun örnek bir davranış olduğuna vurgu yaptı
Erganispor Kulüp Başkanı Ekrem Senvar, yaptığı açıklamada, Diyarbakır Ziraatspor karşısında iyi mücadele ettiklerini ve istedikleri 3 puanı aldıklarını söyledi.
Maça iyi başlayarak, üst üste goller bulduklarını anlatan Senvar, "Sahadan istediğimiz sonuçla ayrılmayı başardık. iyi oynayan ve sahada istediğim her şeyi yapan tüm sporcularımı teknik heyeti kutluyorum. Bizi desteklemek için gelen tarftarımıza ve yöneticilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.
Senvar, Cumartesi günü Bağlar Belediyespor ile yapacakları maçın hazırlıklarına yarın başlayacaklarını sözlerine ekledi.
Diyarbakır Ziraatspor'u da verdiği mücadeleden dolayı kutluyorum" diye konuştu.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Damat dehşeti; 1 ölü, 2 yaralı
Damat dehşeti; 1 ölü, 2 yaralı
Güvercin kavgasında 3 kişi yaralandı
Güvercin kavgasında 3 kişi yaralandı