Advert

Kaymakamlığın SODES projesi kabul edildi

Ergani Kaymakamı Eşref Yonsuz tarafından genel çerçevesi ve hatları ile ismi belirlenerek, proje ekibi tarafından son şekli verilen çœSpor-Sağlık-Kültür işte hayat budurç adlı SYDV tarafından hazırlanan proje 2015 yılı SODES projeleri kapsamında kabul ed

Kaymakamlığın SODES projesi kabul edildi
Bu içerik 3595 kez okundu.
Ergani Kaymakamı Eşref Yonsuz, proje ile ilgili yaptığı açıklamada, Projenin süresinin 12 ay olduğunu belirterek, “Projemizin hedef kitlesi öncelikli olarak kadınlar ve gençler başta olmak üzere ilçemizde yaşayan tüm bireylerdir. Proje faaliyetleri, proje ortakları olan ilçe Halk Eğitim Merkezi, ilçe Toplum Sağlığı Merkezi, ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünün eş güdümlü olarak yürütülecektir. Projemiz kapsamında; kültür sanat, mesleki kurslar, spor ve müzik kursları ile bilinçlendirme çalışmaları yapılacaktır” dedi.
Yonsuz, proje kapsamında yapılacak, etkinlikleri de şöyle sıraladı: 
“Okullarda Masa Tenisi Kursları, Okullarda Müzik Kursları (müzik aletleri alımı), Minyatür Halı Kursu ( isimlik halı yapımı ve satışı),Bilgisayar işletmenliği Kursu, Bilgisayarlı Muhasebe Kursu, Web Tasarım Kursu, Sinema Gösterileri, Kitap Okuma Kampanyası, 10 Taziye Evine Tv Alınarak Taziye Evlerinde Kur’an – ı Kerim, Hadis Bilgileri güzel sözler (Mevlana- Yunus Emre… vs. ) faydalı bilgilerin görüntülü akışı sağlanacak. Kadınlara Yönelik Sağlık Seminerleri ve proje bedeli 175 bin”
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Damat dehşeti; 1 ölü, 2 yaralı
Damat dehşeti; 1 ölü, 2 yaralı
Güvercin kavgasında 3 kişi yaralandı
Güvercin kavgasında 3 kişi yaralandı