Advert

SOKAKLAR AYDINLATILIYOR

Dicle Edaş Ergani Başmühendisliği tarafından Ergani ilçesinde merkezdeki mahallelerde sokak aydınlatmalarına yönelik çalışma başlatıldı.

SOKAKLAR AYDINLATILIYOR
Bu içerik 3106 kez okundu.
Cadde ve sokaklardaki tüm sokak aydınlatma direkleri yenilenirken, ilçe merkezinde aydınlatma için 2 bin adet sokak lambası kullanıldığı bildirildi. Öte yandan elektrik şebekesi eski ve yetersiz olan bazı mahallelerde şebeke yenileme çalışmaları da yürütülüyor.
2 BiN SOKAK LAMBASI
ilçe merkezinde yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi veren Dicle Edaş Ergani Başmühendisi ismail Türk; "ilçe merkezimizdeki sokak aydınlatmalarını yeniliyoruz. Ekiplerimiz yoğun bir şekilde cadde ve sokaklarda aydınlatmaları yeniliyor. Bunun yanında elektrik şebekesi eski ve yetersiz olan bazı mahallelerde şebeke yenileme çalışmaları da yürütülüyor. Özellikle Adnan Menderes, Şirinevler ve ismet Paşa Mahallelerinde eski şebekeler yenilerek beton direkler kuruldu. ilçe merkezinde 3 aydan bu yana sürdürülen çalışmalar çerçevesinde ilçe genelinde yaklaşık 2 bin adet sokak lambası takıldı. ilçe merkezinin yanı sıra 13 köyümüzde de aydınlatma çalışması yaptık. Şuanda 14 yeni köyümüzde daha aynı çalışmalar yoğunlaşarak devam ediyor" diye konuştu.
MUHTARLAR TEŞEKKÜR ETTi
Dicle Edaş Başmühendisliği tarafından yürütülen çalışmaları değerlendiren merkez mahalle muhtarlarından Saray Mahalle Muhtarı Adem Yağız, "Edaş'ın mahallelerimizde yürüttüğü çalışmalarda dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Biz muhtarlarla koordinasyon içinde çalışma yürütülüyor. Mahalle sorunlarımızı rahatça gidip anlatabiliyoruz ve yetkililer bizlere yardımcı oluyorlar. ilçemizin elektrik anlamında çok eksiği var. Yürütülen çalışmalar sayesinde ilçemizin eksikliklerinin giderilmesinde yol kat edileceğine inanıyorum. Emeği geçen yetkililere mahallem adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Güvercin kavgasında 3 kişi yaralandı
Güvercin kavgasında 3 kişi yaralandı
Diyarbakır genelevinde beyzbol sopalı saldırı: Beyin kanaması geçirdi
Diyarbakır genelevinde beyzbol sopalı saldırı: Beyin kanaması geçirdi