Advert

Mutlu Kaya Yardım Bekliyor

Geçtiğimiz yıl erkek arkadaşı tarafından başından vurularak ağır yaralanan Mutlu Kaya'nın Ergani'deki tedavisi devam ederken, Mutlu'nun annesi Hanım Kaya, kızının tedavisi için hayırseverlerden yardım beklediklerini söyledi.

Mutlu Kaya Yardım Bekliyor
Bu içerik 3963 kez okundu.
Kızı Mutlu'nun haftanın dört günü yoğun bir fizik tedavi süreci geçirdiğini belirten anne Hanım Kaya, "Mutlu'yu haftada iki kere fizik tedavi için Diyarbakır'a özel araçla götürüyorum. iki gün de Ergani'deki bir rehabilitasyon merkezinde tedavisi devam ediyor. Sadece gidiş gelişler bile bizim için maddi anlamda külfet oluyor. Bu kış günü kızım da henüz tam olarak kendini toparlayamadığı için zorluk çekiyor. Maddi ve manevi olarak çok yıprandık. Kızımın tedavisi için yardım bekliyorum" dedi. 
"ASILSIZ DEDiKODULARLA BiZi YIPRATTILAR"
Erkek arkadaşı tarafından geçen yıl 18 Mayıs gecesi uğradığı silahlı saldırı sonucu başından ağır yaralanan ve 38 gün yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdikten sonra yaşama tutunan Mutlu Kayanın tedavisi devam ediyor. Son olarak 3 ay önce Diyarbakır'da özel bir hastanede fizik tedavisi tamamlanan Mutlu Kaya, tedavisine Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesinde devam ederken bir yandan da Ergani'de özel bir rehabilitasyon merkezinde tedavi görüyor. Kızının tedavisi süresince bir yandan maddi imkânsızlıklar yaşarken, kendilerine yönelik çeşitli iddiaların kendilerini incittiğini belirten anne Hanım Kaya şunları söyledi; "Ben bir anne olarak çok üzüldüm. Bir yandan kızımın sağlığına kavuşması için mücadele ederken, bir yandan sanki kızım üzerinden ticari kazanç sağlıyormuşuz gibi algılar oluştu. Bu bizi çok üzdü ve kırdı. Bize yapılan ve verilen maddi bağışlar hepsi ortadadır. Bizi yanlış anlayan ve sürekli yüksek meblağ paralar aldığımız söylentileri kesinlikle gerçek dışıdır. Ben bir anne olarak, kızım için canımı isteseler canımı veririm. Ben nasıl ölüm döşeğinde kalan kızım üzerinden kazanç beklerim. Ben ne istedimse kızımın tedavisi için istedim" dedi. 
"ÇOK ZORLUK ÇEKiYORUZ"
Kızı Mutlu Kaya'nın tedavi sürecini anlatan anne Hanım Kaya; "Mutlu, en son üç ay önce Diyarbakır'daki Genesis Hastanesinde 2 ay bir hafta fizik tedavi süreci geçirdi. Bu sürecin ardından kızımın tedavisinin ileri bir aşaması olan robot önerdiler. Bu robot cihazı Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bulunuyor. Devletin verdiği 90 seanslık yatılı tedavi hakkımız bittince, tedaviye gidiş geliş yaparak devam ediyoruz. Çok zorluk çekiyoruz, haftada iki kere Mutlu'yu Diyarbakır'a özel araçla götürüyorum. Bu bizim için maddi anlamda külfet oluyor. Ayrıca kızım için de çok zor oluyor. Bu kış günü kızım da henüz tam olarak kendini toparlayamadığı için zorluk çekiyor. Kızımın yoğun bakım sürecinde eksik olmasın devletimiz bize sahip çıktı. Başbakanımızın eşi Sare Hanım'ın, Sayın Valimizin ve Kaymakamlığımızın bizlere büyük katkıları oldu. Allah hepsinden razı olsun. Bizlere yapılan hiçbir iyiliği inkâr edemeyiz. Ancak imkânlar bir yere kadar. Bu süreçte bizim hakkımızda asılsız iddialar da ortaya atıldı. Bazı yayın organlarında bahsedildiği gibi bize yüklü miktarda para gelmedi. Valiliğin açmış olduğu banka hesabına 12 bin lira yatırılmış. Allah yardım yapanlardan tek tek razı olsun. Bir Erganili hemşerimiz sanatçı Emrah 2 bin lira yardım etti bir de GATA'da tedavi sürecinde ibrahim Tatlıses'in 10 bin lira yardımları oldu. Bunun dışında kimse bize dışarıdan büyük paralar bağışlamadı. Derdimiz para değil, derdimiz kızımın sağlığına kavuşmasıdır. Mutlu'nun sağlığına kavuşması için de uzun ve meşakatli bir tedavi süreci gerekiyor. Ekonomik durumumuz ortada, sadece kızımın tedavisini devam ettirecek kadar yardım bekliyorum" diye konuştu. 
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak