Advert

Mahsun Kırmızıgül yıkımlara tepki gösterdi

Sanatçı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, bölgede devam eden sokağa çıkma yasakları ve çatışmalar çœSadece düşünün! Doğduğunuz ev, büyüdüğünüz sokaklar, gittiğiniz okul, namaz kıldığınız cami paramparça olsaydı ne yapardınız?ç diye tepki gösterdi.

Mahsun Kırmızıgül yıkımlara tepki gösterdi
Bu içerik 3377 kez okundu.

Bölgedeki yıkıma toplumun farklı kesimlerinden tepkiler gelmeye devam ediyor.

 

Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerindeki hesabından isyan eden Şarkıcı ve Yönetmen Mahsun Kırmızıgül, sözleriyle tepkisini ortaya koydu.
 
Kendisi de Diyarbakırlı olan Kırmızıgül, Sur ilçesinin 59 gündür kuşatma ve bombardıman altında olmasına ilişkin de “Sadece düşünün! Doğduğunuz ev, büyüdüğünüz sokaklar, gittiğiniz okul, namaz kıldığınız cami paramparça olsaydı ne yapardınız? Benim tüm anılarım, doğup büyüdüğüm Diyarbakır'ın Sur bölgesinde iç çatışmalarla yerle bir oldu. Eski komşularım, ailem ve arkadaşlarımla birlikte bu savaşın içinde yer alan yüz binlerce masum insanın hayatı karardı.

 

Gerçekler, bazen onları görmek istemeyeceğimiz kadar karanlık ve yoğun acılarla bezenmiş olabilir; o yüzden de pek çok insan çevresinde yaşanan acı dolu gerçekleri görmezden gelerek umarsızca yaşamaya devam edebilir. Oysa bugün kaçmaya çalıştığımız her gerçek Irak’ta ve Suriye’de olduğu gibi, bir gün gelip yumruk olup suratımıza çarpabilir. işte o an her şey için çok geç kalmış olabiliriz” mesajı paylaştı.

 

53396.jpg

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Damat dehşeti; 1 ölü, 2 yaralı
Damat dehşeti; 1 ölü, 2 yaralı
Güvercin kavgasında 3 kişi yaralandı
Güvercin kavgasında 3 kişi yaralandı