Advert

OKUL SAœTAœNAœ A–NCE MiLLi EĞiTiM MAœDAœRAœ iA‡Ti

Milli Eğitim Bakanlığı ve Tarım Bakanlığı tarafından ortaklaşa olarak dağıtılan Okul Sütü Projesi kapsamında dağıtılan sütlerle ilgili zehirlenme ve rahatsızlanma haberlerine karşı öğrencilere süt dağıtan Ergani ilçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Yıldız, dağı

OKUL SAœTAœNAœ A–NCE MiLLi EĞiTiM MAœDAœRAœ iA‡Ti
Bu içerik 4483 kez okundu.

 

Yıldız, öğrenci velilerinin paniğe kapılmamalarını isteyerek, “Öğrenci velilerimiz gönül rahatlığıyla çocuklarının süt içmelerini sağlasınlar. Kesinlikle bir kuşkuya kapılmasınlar. Süt, çocukların gelişimi açısından son derece önemlidir” diye konuştu.

            ilçede süt dağıtımının ilk günlerinde bazı öğrencilerin rahatsızlanarak hastaneye gitmesinden dolayı okullarda süt dağıtımına bizzat katılan ilçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Yıldız ve Şube Müdürü Ahmet Armutoğlu, Atatürk ilköğretim Okulunda öğrencilere süt dağıtımına katıldılar. Öğretmen ve öğrencilerin çekincelerini gidermek için bizzat okulları gezerek sütleri öğrencilerin huzurunda sütü içerek test eden Yıldız, dağıtılan sütün çocuklardaki protein eksikliğini gidererek sağlıklı bir nesil için son derece önem arz ettiğini belirtti. Yapılan sansasyonel haberlerin böyle bir psikolojik bir ortam oluşturduğunu belirten Yıldız, “Ben vatandaşlarımıza şunu söylemek istiyorum; kesinlikle bir paniğe kapılmasınlar. Gönül rahatlığıyla çocuklarının süt içmelerini sağlasınlar. Süt, çocukların gelişimi açısından son derece önemlidir. Süreç içerisinde söz konusu kaygıların kendiliğinden geçeceğini düşünüyoruz” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Damat dehşeti; 1 ölü, 2 yaralı
Damat dehşeti; 1 ölü, 2 yaralı
Güvercin kavgasında 3 kişi yaralandı
Güvercin kavgasında 3 kişi yaralandı