Advert

Yonsuz, kış günü yoksul öğrencileri sevindirdi

Ergani Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Başkanlığınca Ergani'de, ilk ve Orta dereceli okullarda eğitim gören 250 öğrenciye kışlık giyim yardımı yapıldı. Her bir öğrenciye, ayakkabı dağıtılarak eğitimlerine katkıda bulunuldu.

Yonsuz, kış günü yoksul öğrencileri sevindirdi
Bu içerik 3280 kez okundu.
Ergani Gençlik Merkezi Spor Salonunda tespit edilen dar gelirli ailelerin çocuklarına Kışlık giyimlerin dağıtılmasına; Ergani Kaymakamı Eşref Yonsuz, Ergani Gençlik Merkezi Spor müdürü, Turgay Sayan, Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı çalışanları ile ilk ve orta derecede eğitim gören öğrenciler ve veliler katıldı. 
ilçe Kaymakamı Eşref Yonsuz , öğrenciler ile tek tek ilgilenerek sevinçlerine ortak oldular. Ergani Kaymakamı Eşref Yonsuz yaptığı açıklamada; "Ergani ilçemizde tespit edilen ilk ve orta dereceli çocuklarımıza bu soğuk kış günlerinde eğitimlerine katkı sağlanması için böyle bir çalışma başlattık. Bizim için eğitim önceliğimiz olan ve hassasiyet ile üzerinde durduğumuz bir konudur. Çocuklarımızın eğitimlerinin üst seviyelere gelmesi ve motivasyonlarının artması açısında önem arz etmektedir. Şunu da belirtmek isterim ki burada devletimizin büyüklüğünü, şefkatini çocuklarımız üzerinde görmekteyiz. Çocuklarımızın gözlerinin içine baktığımızda ne kadar mutlu olduklarını görebiliyoruz. Evlatlarımıza o mutluluğu ve sevinci vermek kadar güzel bir duygu olabilir mi sizce "diyerek konuşmasını sonlandırdı. 
Eğitime destek amacıyla Öğrencilerimize dağıtılan kışlık giyecekler için öğrenci velileri, yapılan bu katkıdan dolayı öncelik ile ilçe Kaymakamı Eşref Yonsuz’a teşekkür ederek" Allah Devletimizin eksikliğini vermesin "diyerek emeği geçen herkese teşekkür ettiler.
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak