Advert

Ergani takımları lige Antalyaç™da hazırlandı

Diyarbakır Deplasmanlı Süper Amatör Lig ekiplerinden Erganispor ile Ergani Gençlerbirligispor, ligin ikinci devresine Antalyaç™nın Kemer ilçesinde hazırlandı.

Ergani takımları lige Antalyaç™da hazırlandı
Bu içerik 3565 kez okundu.
iki takım bir arada çalışıyor
Kamp çalışmalarını 12 Ocak’tan beri Antalya’nın Kemer ilçesindeki Limak Limra Otel’inde sürdüren  çalışmalarını bugün tamamladı.Erganispor ile Ergani Gençlerbirliğispor, sabah ve akşam olmak üzere günde çifte idman yaparak ligin ikinci devresine hazırlandı.
Ergani’de hedef şampiyonluk
Erganispor Kulüp Başkanı Ekrem Senvar, kamp çalışmaların süresinde her iki Ergani takımının bir arada çalıştığını söyledi. Her iki takımda da moral ve motivasyonun çok iyi olduğuna vurgu yapan Senvar, kamp çalışmalarını noktaladı. Erganispor  bu sezon şampiyon olmak istediklerini belirten Senvar, “Erganispor’un yeri en kötü yeri bile 3. lig olmalıdır. Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’e, oradan da 3. Lige çıkmaya çalışacağız. Bunun için elimizden geleni yapacağız” dedi. 
Özdemir’e teşekkür
Sarı siyahlı kulübün başkanı Senvar, kamp masraflarını karşılayan Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’e teşekkür etti. Özdemir’in Diyarbakır’ın profesyonel takımların yanı sıra amatör takımlarına da destek verdiğini ifade eden Senvar, “Nihat bey, her zaman bizim yanımızda, bu anlamlı desteklerinden dolayı Erganispor ve Ergani Gençlerbirliğispor kulüpleri adına teşekkür ediyor ve bunun Güneydoğulu diğer iş adamlarına örnek olmasını diliyorum” diye konuştu..
Erganispor, hazırlık maçında şov yaptı: 3-0
Diyarbakır Deplasmanlı Süper Amatör Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Erganispor, ligin ikinci devresi için hazırlıklarını sürdürdüğü Antalya kampında ilk hazırlık maçında şov yaptı. Sarı siyahlı ekip, Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Ceyhan Belediyespor’u Yalçın, Ümit ve Yusuf’un attığı gollerle maçı 3- 0 kazandı, ikinci devre öncesinde rakiplerine gözdağı verdi. 
Senvar, kamp çalışmalarından memnun
Erganispor Kulüp Başkanı Ekrem Senvar, maçtan sonra Ergani Haber’e konuştu. Antalya’daki kamp çalışmalarından son derece memnun kaldığını anlatan Senvar, “ilk maçımızı Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Ceyhan Belediyespor ile yaptık. Her iki devrede de çok iyi bir performans sergiledik ve maçı 3- 0 kazandık.  Amacımız ligin ikinci devresine hazır bir takım olarak  ligde de kaldığımız yerden devam etmektir” dedi.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak