Advert

Erganisporç™dan anlamlı teşekkür

Diyarbakır Deplasmanlı Süper Amatör Ligde zirve mücadelesi veren Erganisporç™un Kulüp Başkanı Ekrem Senvar, kulüplerine maddi katkı sunan iş adamı Nihat A–zdemir ve Sezai Bacaksızç™ a teşekkür etti.

Erganisporç™dan anlamlı teşekkür
Bu içerik 3335 kez okundu.
Bölgede sporun gelişmesi için yaptığı katkılarla takdir toplayan Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir ve Sezai Bacaksız, Diyarbakır Süper Amatör Ligi’nde zirve mücadelesi veren Erganispor’a bir kez daha destek çıktı. Geçmiş yıllarda Erganispor’a hem kamp hem de maddi destek sunan Özdemir, Kulüp Başkanı Senvar’ın talebi üzerine devre arası kampını karşılama sözü verdi.
Özdemir’in bakış açısı güzel
Senvar, yaptığı açıklamada, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve iş adamı Nihat Özdemir’in devre arası kamp masraflarını üstlendiğini söyledi. Senvar, bölgenin önemli simalarından olan Nihat Özdemir ve Sezai Bacaksız çok değerli bir şahsiyet olduğunu ve bunu her alanda ispatladığını belirtti. Senvar, Özdemir’in her zaman olduğu gibi bölge kulüplerine büyük destek verdiğini ve bu desteğini bir kez daha devam ettirdiğini kaydetti.
Kamp masrafları Özdemir’den
Bu sezon şampiyonluğa oynadıklarını ve hedefe varma konusunda iyi bir kamp ihtiyacına gereksinim duyduklarını anlatan Senvar, “Sayın Nihat Özdemir sadece bize değil bütün bölge kulüplerine destek veriyor. Kapısını çalan ve destek isteyen her kulübe maddi ve manevi anlamda katkı sunuyor. Devre arası kampı için bizlere yardımcı olmaları konusunda bir süre önce Sayın Özdemir’e konuyu açtım. Kendileri hemen gereken talimatı vererek Antalya’nın Kemer ilçesinde sahibi olduğu Limak Limra Otel’de 12 ile 22 Ocak tarihleri arasında bize yer ayırttı. Sayın Özdemir bir kez daha kamp masraflarımızı karşılayarak spora ve bölge halkına olan bakış açısını bir kez daha gösterdi. Sayın Özdemir’e, Erganispor’a destek veren  ilçe Kaymakamı Sayın Eşref Yonsuz’a ve Belediye Başkanı Ramazan Kartalmış’a sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine