Advert

Kaymakamç™dan Yetim kız çocuklarına anlamlı destek

Ergani Kaymakamı Eşref Yonsuz, anne ve babası ile her ikisi de olmayan çocukların ailelere ziyaretlerini sürdürüyor.

Kaymakamç™dan Yetim kız çocuklarına anlamlı destek
Bu içerik 3201 kez okundu.
Öksüz çocukların hem eğitim hem de maddi olanaksızlıklarını iyileştirme adına tespit edilen eksikliklerin giderilmesi amacıyla düzenlenen ziyaretlerde, okula devam etmeyen özellikle kız çocuklarının ve diğer okul çağındaki çocukların okula devam etmelerine imkan tanınıyor. 
AiLELERi ZiYARET ETTi
Ergani Kaymakamı Eşref Yonsuz, bu çerçevede, hafta sonu Kavaklı Köyü’ne bağlı Birgeni mezrasında hafta sonu iki aileyi, Azıklı köyünde yetim olan ve babaannesiyle yaşayan lise öğrencisini, yine kent merkezinde dedesiyle yaşayan yetim bir kız öğrenciyi, Kömürtaş köyünde abisi ile yaşayan yetim 3 kız öğrenciyi ziyaret etti. Yetim çocukları tek tek ziyaret edip sorunlarını dinleyen Kaymakam Yonsuz, ihtiyaçları olan Buzdolabı, Televizyon, Çamaşır Makinesi, dörtlü ocak ve tüp ile gıda malzemesi, odun, soba ve para yardımında bulundu. 
YETiMLERE YARDIM ETMEK ASLi GÖREViMiZDiR
Kaymakam Yonsuz, Vakıf çalışanlarına özellikle bu tür dezavantajlı vatandaşların gözden kaçırılmaması ve ihmal edilememeleri yönünde talimat vererek, “Bu tür ailelere yardımcı olmak ve yanlarında olmak bizim asli ve öncelikli işimizdir. Bu tür ailelerin her zaman yanındayız” dedi.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak