Advert

Aœçüzler yardım bekliyor

Erganiç™de yaşayan Bartan çifti, 1,5 yaşlarında olan üçüzlerinin mama ve bez ihtiyaçlarını karşılayamadıkları için destek istiyor.

Aœçüzler yardım bekliyor
Bu içerik 3362 kez okundu.
Ergani ilçesinde yaşayan bir aile, maddi durumları iyi olmadığı için üçüz bebeklerine bakmakta zorluk çekiyor. Aile, yetkililerden ve hayırseverlerden yardım talebinde bulundu.
inşaatlarda işçilik yapan evin reisi irfan Bartan, üç ay önce çalıştığı inşaatta çıktığı iskeleden düşerek ayağı kırıldığı için aylardır evde çalışmadan bekliyor. Komşu ve akrabalarının yardımıyla geçinmeye çalışan Bartan ailesinin üçüzleri; Bünyamin, Muhammet ve dovn sendromlu olan Ecrin bir buçuk yaşına girdiler. 3 yıllık evli olan 28 yaşındaki inşaat işçisi irfan Bartan, "iş buldukça inşaatlarda çalışarak geçimimizi döndürmekteydik. 2 yıl önce eşim biri kız ikisi erkek üçüz bebek dünyaya getirdi. Bebeklerin mama ve bez ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çektiğini söyledi.
En çok üçüzlerin mama ihtiyacını karşılayamadıkları için üzüldüğünü ifade eden anne Devran Bartan ise, Üçüzlerden birinin de sağlık problemi var. Ayda bir Diyarbakır’a hastaneye götürüyorum. Yol parası, ilaç parası, mama paraları, bez paraları derken çok zor durumdayız. Ne yapacağımızı şaşırdık. Eşimde aylardır işsiz.
Allah rızası için devletimizden, yetkililerden ve hayırseverlerden yardım bekliyorum” şeklinde konuştu.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak