Reklamı Geç
Advert
Advert

Çiçek satışları düştü: 14 Şubat bile kurtaramadı!

Çiçek satışları düştü: 14 Şubat bile kurtaramadı!
Bu içerik 6203 kez okundu.

14 Şubat Sevgililer Günü’nde herkesin aklına gelen ilk yer çiçekçiler olurken; Ergani’de çiçekçiler umduklarını bulamadılar.
Ergani’de Sevgililer Günü'nde en çok satış yapan işletmelerin başında gelen çiçekçilerde işler minimuma düştü. Durumdan memnun olmayan çiçekçiler, geçmiş yılları aradıklarını söylediler.
Sevgililer Günü'nde akla ilk gelen yerler olan çiçekçiler, bu sene umduklarını bulamadı. Maliyetlerin artmasıyla birlikte satış yapmakta zorlanan çiçekçiler, son yılların en az satış yapılan Sevgililer Günü'nü geçirdi. Ergani ilçesinde 8 yıldır çiçekçilik yapan Esnaf, Sevgililer Günü'ne hazırlandıklarını belirterek, gül fiyatlarının kalitesine göre ortalama 75 ila 150 lira arasında değiştiğini söyledi.  "Sevgililer Günü hazırlığımızı yaptık fakat bu yıl bir düşüş var. Ama biz yine de hazırlıklarımızı yaptık, müşterilerimizi bekliyoruz'' dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır’da kritik randevu: 11’ler belli oldu
Diyarbakır’da kritik randevu: 11’ler belli oldu
Ergani’de freni boşalan tır başka bir tıra çarptı
Ergani’de freni boşalan tır başka bir tıra çarptı