Advert

ERGANiSPOR EViNE DA–NDAœ

Diyarbakır Süper Ametör Lig ekiplerinden Erganispor ile Ergani Gençlerbiliği bir haftalık Mersin Erdemli kamp çalışmalarını tamamlayıp döndü.

ERGANiSPOR EViNE DA–NDAœ
Bu içerik 3403 kez okundu.
Erganispor kafilesini sürpriz bir şekilde ziyaret eden ilçe Kaymakamı Eşref Yonsuz, futbolculara başarıya odaklanmalarını söyledi. Yonsuz; "Futbol bir takım ve ekip işidir. Bireysel yetenekler elbette belirleyicidir; ancak büyük takımları başarıya ulaştıran en büyük faktör takım ruhuyla hareket etmeleridir. Kamp yapmanız için elimizden gelen desteği sunmayı çalıştık. Sizler de iyi bir kamp dönemi geçirdiniz. Lig başlıyor ve şimdi sıra takım ruhunu sahaya yansıtarak başarı elde etmenizdedir. Hepinize inanıyor ve başarılar diliyorum" dedi.
iki takım bir arada çalıştı
Erganispor kulüp başkanı Ekrem Senvar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Mersin’de çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Her iki takımımız sorumlu antrenörümüz Mehmet Kanat nezaretinde bir arada çalıştılar. Kamp boyunca kondisyon ve kuvvete dayalı çalıştık. 10 Ekim’de başlayacak lig için kalan çalışmalarımızı Ergani ilçemizdeki tesislerimizde sürdüreceğiz. Bu tarihe kadar lige hazır olacağımızı düşünüyorum” dedi.
Kampın son gününde Ergani ilçe kaymakamı Eşref Yonsuz’ile Erganispor eski kulüp başkanı Mehmet Cemal Dolu’un kendilerini ziyaret ettiğini anlatan Senvar, “Eski kulüp başkanımız Cemal Bey ile kaymakamımız Eşref Bey bizleri kampta ziyaret ederek onurlandırdılar. Kaymakam Bey, maddi ve manevi olarak Ergani amatör lig takımlarına olan desteklerini sürdüreceklerini söyledi. Bu bizi mutlu etti. Bu desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Senvar, Kendilerine destek verenlere teşekkür etti. Kulüp Başkanı Ekrem Senvar kaymakam Eşref Yonsuz, Belediye başkanı Ramazan Kartalmış ve Ak Parti ilçe Başkanı Mehmet Şükrü Sayan, kulüp üyeleri ve taraftarlara teşekkür etti. 
Senvar”Çok zorlu ve sıkıntılı dönemlerden geçtik ama her şeye rağmen gurubumuzda geçen sezon çok güzel başarılar elde ettik. Bu başarıda bizlerden desteklerine esirgemeyenleri de mahcup etmedik. inşallah bu sezon daha güzel başarılara imza atacağız. Son zamanlarda ilçemizde spora duyulan inanç ve oluşan destek bizleri fazlası ile sevindirmiştir.Mersin ilinde yapmış olduğumuz bir haftalık kamp sporcularımıza oldukça büyük bir moral ve motivasyon sağlamıştır.Dolayısı ile sezonun başlamasına az bir zaman kala çalışmalarımız hızlı ve kaliteli bir şekilde devam etmektedir.Katkı sunan herkese ekibim adına teşekkürlerimi sunuyorum”dedi.
Hedefleri şampiyonluk
Erganispor’u da bu sezon Bölgesel Amatör Lig’e çıkartmak için de ellerinden geleni yapacaklarına işaret eden Senvar, sözlerini şöyle tamamladı:
“Erganispor bulunması gereken yerde değildir. Bu sezon öncelikli hedefimiz şampiyonluk olacak. Bu amaç ve hedef çerçevesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı