Advert

YENi MAœFTAœ ASLAN GA–REVE BAŞLADI

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçe müftüsü Abdulrakip Aslan, Ergani ilçe müftülüğüne atandı

YENi MAœFTAœ ASLAN GA–REVE BAŞLADI
Bu içerik 3456 kez okundu.
Yaklaşık üç ay önce emekliye ayrılan ilçe Müftüsü Mesut Örnek'in yerine Ergani Müftülüğüne atanan Abdulrakip Aslan, Ergani'deki görevine başladı. 
Viranşehir ilçe Müftülüğünden Ergani ilçe Müftülüğüne atanan Abdulrakip Aslan, "inşallah ilçemizde hayırlı hizmetler yaparız. Diyanet olarak ilçemizde, bizden kaynaklanan eksiklikleri tamamlamaya ve vatandaşlarımıza faydalı olmaya çalışacağız" diye konuştu. 
ABDULRAKiP ASLAN ÖZGEÇMiŞi
1960 Yılında Mardin Dargeçit ilçesine bağlı Karabayır köyünde doğdu. ilköğrenimini Karabayır köyünde tamamladıktan sonra 2 yıl süreyle bölgedeki medreselerde Arapça eğitimi aldı. 1982 yılında Batman imam Hatip Lisesini bitirdi. 1983 Yılında Dargeçit Ormaniçi Köyünde imam Hatiplik Görevine başladı. 1991 yılında Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim işletme Bölümünü, 1998'de Dicle Üniversitesi ilahiyat Fakültesini bitirdi. Dicle Üniversitesi. Sosyal Bilimler Fakültesi Temel islam Bilimleri islam Hukuku Alanında "Usul ve Füru Nafakası" konulu teziyle 2001'de yüksek Lisansını bitirdi. 2004 yılında Diyanet işleri Başkanlığı Konya Eğitim Merkezinde Murakıp oldu. Mardin Nusaybin ilçesinde Vaizlik; Adıyaman Samsat ilçe Müftülüğü daha sonra Viranşehir ilçe müftülüğü yaptı. Evli ve 8 çocuk babası olan Aslan, Arapça ve ingilizce bilmektedir.  Eserleri: Zühde Dair " Haris El Muhasibi" basılmış tercüme.
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak