Advert

ERGANiSPORLU FATiH iMZAYI ATTI

Diyarbakır Deplasmanlı 1. Amatör Futbol Ligi Takımlarından Erganisporç™un takım kaptanı Fatih Coşkun, Bölgesel Amatör Ligi (BAL) Takımlarından Silopisporç™a transfer oldu.

ERGANiSPORLU FATiH iMZAYI ATTI
Bu içerik 3431 kez okundu.

Diyarbakır Deplasmanlı 1. Amatör Futbol Ligi Takımlarından Erganispor’un takım kaptanı Fatih Coşkun, Bölgesel Amatör Ligi (BAL) Takımlarından Silopispor’a transfer oldu. Geçen sezon Erganispor forması altında önemli maçlara imza atan 31 yaşındaki tecrübeli futbolcunun, Silopispor ile 1 yıllık sözleşme imzaladığı bildirildi.

"ÇOK MUTLUYUM"

Fatih Coşkun konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Silopispor ile her konuda anlaşmaya vardığını ve yeni sezonda başarılı olmak istediğini söyledi. Coşkun, “Hedefi olan bir kulübe geldim. Burada başarılı olup şampiyonluk yaşayacağıma inanıyorum. Daha önce Erganispor ve Yeni Diyarbakırspor’da şampiyonluklar yaşadım. Aynı şampiyonlukları Silopispor’da da yaşamak istiyorum. Silopispor’a geldiğim için çok mutluyum” dedi. Erganispor ve Yeni Diyarbakırspor takımlarında şampiyonluk yaşayan tecrübeli futbolcu, daha önce Malatya Belediyespor ve Nusaybin Demirspor takımlarında da forma giymişti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine