Advert

ERGANi GENA‡LERBiRLiĞi KIBRIS YOLUNDA

Ergani Gençlerbirliği alt yapı U12 futbol takımı Avrupada kendini kanıtlamak için Kıbrısç™a gidecek. Kıbrısç™ta başarılı bir sonuç elde ederse Ergani Gençlerbirliği U12 takımı italyaç™ya gidecek.

ERGANi GENA‡LERBiRLiĞi KIBRIS YOLUNDA
Bu içerik 4160 kez okundu.
Bir sezonda 4 şampiyonluk
Ergani’nin bir diğer takımı Gençlerbirliğispor’un ise geçen sezon 1. amatör ligi şampiyon olarak tamamlayıp Süper Amatör’e yükseldiğini kaydetti. Ter iki takıma da antrenörlük yapan Kanat, “Geçen sezon U 15 takımımız da Türkiye genelinde 1.410 takım arasında Türkiye 3’üncğsğ oldu.  U 14 ve U 17 takımlarımız da Diyarbakır şampiyonu oldu. Ergani ilçesi olarak futbolcumuzu daha da ileri taşımak adına canla başla çalışıyoruz” dedi.
Erganispor’un sitemi var
Diyarbakır Süper Amatör Lig ekiplerinden Erganispor’un Başkanı Ekrem Senvar, kent merkezindeki kamu kuruluşlarına bağlı amatör takımlardan dert yakındı.
Senvar sitemini şöyle dile getirdi: “Ben hem Erganispor’un Başkanı hem de Ergani Gençlerbirliğispor’un da basın sözcüsüyüm. Bizim alt yapı takımlarımı kent merkezindeki takımlara oranla çok daha başarılı. Tabii bu hem çocukların yetenekleri hem de hocalarımızın özverili çalışmalarından kaynaklanıyor. Bu sene birkaç amatör takım bizim genç futbolcuların aklını karıştırıp kendi takımlarına alma yoluna girmiş. Yasa gereği genç futbolcu için kulüp hesabına 2. 500 Lira yatırılırsa o futbolcu istediği kulübe gidebiliyor. Bu nedenle Diyarbakır’da bazı kulüpler bu yönde girişimlerde bulunmuş. Kim hangi futbolcumuzu transfer etmek istiyorsa bize gelsin konuşalım. Kimsenin önünü kapatacak değiliz. Bu tür davranışlar etik değildir. 14- 15 yaşındaki futbolcuların aklını çelmek de doğru değildir.”
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak