Advert

DiŞ HASTANESi TAŞINACAK

Ergani Kaymakamı Eşref Yonsuz, Adnan Menderes Mahallesinde bulunan ağız ve diş tedavi merkezinin, eski devlet hastanesi yerleşkesine taşınacağını söyledi.

DiŞ HASTANESi TAŞINACAK
Bu içerik 5142 kez okundu.
Kaymakam Yonsuz, mevcut binasında fiziki koşullar nedeniyle ihtiyaca cevap veremeyen ağız ve diş hastanesinin, kamu hastaneleri genel sekreterliğinin onayıyla, 1 ay içinde eski hastane binasının ek prefabrik kısmına taşınacağını söyledi.
Konuyla ilgili bilgi veren Ergani Kaymakamı Eşref Yonsuz, şunları söyledi: "Mevcut ağız ve diş hastanemizin fiziki yapısı vatandaşlarımızın ihtiyacına cevap veremiyordu. Bu nedenle diş hastanemizi, kamu hastaneleri genel sekreterliğine bağlı olan eski devlet hastanemizin prefabrik olan, şimdiki ÇATOM'un içinde bulunduğu binaya taşıma kararı aldık. Ağız ve diş sağlığı merkezinden boşalan binaya 112 servisi taşınacak. ÇATOM'u da tahliye ederek tarım müdürlüğünün lojman olarak kullandığı alana taşımayı düşünüyoruz. Yaklaşık bir ay gibi bir zaman alacak hazırlıklar tamamlanır tamamlanmaz, ağız ve diş sağlığı merkezimizi yeni binaya taşıyarak vatandaşlarımızın daha iyi hizmet almalarını sağlayacağız" diye konuştu.
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
GGC’den 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü mesajı
GGC’den 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü mesajı
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?