Advert

Erganispor çıkışa geçti; durdurana aşk olsun

Diyarbakır Deplasmanlı Süper Amatör Küme Futbol Ligç™inde mücadele eden Erganispor, son haftalardaki başarılı sonuçlarıyla dikkat çekiyor. Geçen hafta sonu sahasında ligin güçlü takımlarından A‡ermiksporç™u 2- 1 yenen sarı siyahlı ekip, bu hafta yine saha

Erganispor çıkışa geçti; durdurana aşk olsun
Bu içerik 3197 kez okundu.
Turgut ve Oktay’ın golleriyle kazandılar
Hafta içinde erteleme maçında Silvan Belediyespor’u mağlup eden Erganispor, önceki gün de sahasında Çermiksporu Oktay Özer ve golcü futbolcusu Turgut Zengin’in ayağından bulduğu gollerle 2- 1 yenerek puanını 37’ye yükseltti ve sıralamada da 3’üncülüğe yükseldi.
“Son haftalarda bir çıkış yakaladık”
Erganispor Kulüp Başkanı Ekrem Şenvar, Diyarbakır Deplasmanlı Süper Amatör Futbol Liginde genç ve mütevazı bir takımla mücadele ettiklerini, buna rağmen ligde 3. sırada ve söz sahibi bir takım olduklarını kaydetti. Senvar şöyle dedi:
“Son haftalarda bir çıkış yakaladık. Hafta içi oynadığımız erteleme maçında Silvan Belediyespor’u 3,2 yendik. Hafta sonu kendi sahamızda oynadığımız zorlu maçta Çermikspor’u devirdik. Alınan bu anlamlı son uçlardan sonra futbolcularımıza ve teknik heyetimize teşekkür etmek kalıyor. Bu imkanlarla bu başarıyı yakalıyor isek bunda her kesin payı var. Bu hafta da sahamızda oynayacağımız Amedspor u da yenerek yolumuza devam edeceğiz.”
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
GGC’den 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü mesajı
GGC’den 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü mesajı
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?