Advert

A‡ERMiK BELEDiYESiNDE TOPLU SA–ZLEŞME SEViNCi

A‡ermik Belediyesi ile Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (Tüm Bel-Sen) arasında memur çalışanlarına yönelik toplu iş sözleşmesi imzalandı.

A‡ERMiK BELEDiYESiNDE TOPLU SA–ZLEŞME SEViNCi
Bu içerik 3540 kez okundu.
Belediye Başkanı makam odasında yapılan imza törenine; Başkan Mehmet Akdağ, Diyarbakır Tüm Bel-Sen Eş Başkanı A. Muhsin Uyanık, Eş Başkan Gülay Tekin Kuzu, örgütleme ve Hukuk Sekreteri Remzi Aydın ile Belediye memur çalışanları katıldı.
Çermik Belediyesi memur çalışanlarının ekonomik ve sosyal haklarına yönelik iyileştirmelerin yapılması hususunda yapılan sözleşme, 01 Ocak 2015 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere iki yıl süreli olacaktır. 
Taraflarca kısa sürede anlaşmaya varılarak imza altına alınan toplu iş sözleşmesi töreninde Diyarbakır Tüm Bel-Sen Eş Başkanı A. Muhsin Uyanık şu açıklamalarda bulundu; "Sendikamıza Üye olan Çermik Belediyesi memur çalışanlarımızın ekonomik, sosyal ve özlük haklarına yönelik hazırladığımız sözleşme ile 2 yıl süreli bir iyileştirme öngördük. Bu sözleşmemizde kadın çalışanlara bir ayrıcalık daha yaparak, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde, kadın çalışanların izinli sayılmalarını güvence altına aldık. Ayrıca 21 Mart Nevruz ve 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele günlerine yer verdik. Çalışanların ölüm, doğum ve evlenme durumlarında ek bir ücret verilmesi de sözleşmemizde yer almaktadır" dedi. 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Damat dehşeti; 1 ölü, 2 yaralı
Damat dehşeti; 1 ölü, 2 yaralı
Güvercin kavgasında 3 kişi yaralandı
Güvercin kavgasında 3 kişi yaralandı