Advert

YILDIZSPOR DESTEK iSTEDi

Diyarbakır Deplasmanlı 1.Amatör Lig ekiplerinden Ergani Yıldızspor Kulüp Başkanı Mehmet Yeşil, yönetim kurulu üyeleriyle beraber ilçe Kaymakamı Eşref Yonsuz'u makamında ziyaret ederek destek istediler.

YILDIZSPOR DESTEK iSTEDi
Bu içerik 3194 kez okundu.
Deplasmanlı 1.Amatör Ligde 28 puanla 2. sırada bulunan Ergani Yıldızspor Kulüp Başkanı aynı zamanda Teknik Direktörü Mehmet Yeşil, ziyarette yaptığı değerlendirmede, amaçlarının sokaktaki gençleri spora ve topluma kazandırmak olduğunu belirterek, bunun için özveriden fazlasını gösterdiklerini söyledi.  
"DESTEK BEKLiYORUZ" 
imkânsızlıklar içinde boğuşarak mücadelelerine devam ettiklerini belirten Yeşil, "imkânsızlılara rağmen büyük bir sportif başarı sağlamaktayız. Maddi imkânsızlıklar içinde masraflarımızı kendi cebimizden karşılıyoruz. Sportif faaliyetlerimize devam edebilmek için ilçedeki duyarlı işadamları ve kuruluşlardan takıma destek sunmalarını bekliyoruz" dedi. Kaymakamlık olarak maddi ve manevi destek sunacaklarını belirten ilçe Kaymakamı Eşref Yonsuz ise yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: "Maddi imkânsızlıklara rağmen özveriyle çalışan sporcu ve yönetici arkadaşlara teşekkür ediyorum. imkânsızlıklar içinde büyük başarı örneği sergileyen spor kulübümüzün başarılırının devamının sağlanması için bizler elimizden gelen maddi ve manevi destek sağlamaya çalışacağız" diye konuştu.
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
GGC’den 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü mesajı
GGC’den 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü mesajı
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?