Advert

Erganispor Milletvekili adaylarından destek bekliyor

Diyarbakırç™ın köklü amatör kulüplerinden Erganispor, Haziran ayında yapılacak genel seçimler için hazırlık yapan milletvekili adaylarından destek bekliyor.

Erganispor Milletvekili adaylarından destek bekliyor
Bu içerik 3193 kez okundu.
Haziran ayında yapılacak genel seçimler öncesinde ülkenin ve bölgenin her yerinde olduğu gibi nüfusu birçok ilden fazla olan Ergani’de de hareketlilik başladı. Şu ana kadar çok sayıda isim partilerden aday adayı olmak için çalışma içerisine girerken, bu isimlerin çalışmaları arasında spora yer vermemesi ilçedeki spor camiasının tepkisini çekiyor. Erganispor Kulübü Başkanı Ekrem Senvar, milletvekili adaylarının ilçe sporuna yönelik projeleri olması gerektiğini söyledi. Senvar, sporda başarılı olmalarına rağmen bekledikleri desteği alamadıklarını ifade ederek, destek istedi.
“GRUP MAÇLARINA NASIL GiDECEĞiZ”
Erganispor ve Ergani Gençlerbirliği’nin kısıtlı imkanlarla önemli başarılara imza attığını belirten Senvar, “Erganispor, önemli mali olanakları olan takımları yer aldığı Süper Amatör Ligi’nde 3. sırada. Gençlerbirliği her alanda başarıdan başarıya koşuyor. 1.Amatör Ligi’nde lider olan Gençlerbirliği, U15 Ligi’nde il şampiyonu oldu ve Diyarbakır’ı Türkiye şampiyonasında temsil edecek. U17 Ligi’nde ise şampiyonluğa çok yakın. Ergani Gençlerbirliği kulübümüzün Diyarbakır’ı temsil etmeye hak kazanan genç takımları Türkiye Şampiyonası gruplarına nasıl gidecek?. Şu anda tıkanmış durumdayız. Bu kadar başarılı olan kulüplerimizin ve ilçedeki spor potansiyelinin siyasete soyunan isimler tarafından göz ardı edilmemesi lazım. Şu ana kadar hiçbirinin sporla ilgili projesini duymadık. Bu konuda sessiz kalmayacağız. Erganililerden destek istiyorsanız Ergani’nin en hassas olduğu konuların başında gelen spora destek olmanız gerekir” dedi.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
GGC’den 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü mesajı
GGC’den 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü mesajı
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?