Advert

BELEDiYEYE YENi HiZMET ARAA‡LARI

Ergani ilçesinde, Ergani Belediyesi tarafından alınan 5 adet vakumlu yaprak toplama ve temizlik aracı hizmet vermeye başladı.

BELEDiYEYE YENi HiZMET ARAA‡LARI
Bu içerik 3067 kez okundu.
Çarşı merkezi, ana arterlerde ve park alanlarında kullanılmak üzere alınan 5 adet vakumlu yaprak toplama ve temizlik araçlarının deneme testlerini belediye Eş Başkanı Ramazan Kartalmış yerinde inceledi.
TEMiZLiK HiZMETLERiNE 1 MiLYONLUK YATIRIM 
Konuya ilişkin bilgi veren Belediye Eş Başkanı Ramazan Kartalmış, "Belediyelerin vermesi gereken en temel hizmetlerin başında temizlik hizmeti geliyor. ilçemizde de kontrolsüz büyümeden kaynaklı cadde ve sokakların temizlik hizmetlerinde ciddi sıkıntılar yaratmış.  Bu durum belediyemiz tarafından dikkate alınarak; bir adet konteynır yıkama aracı, bir sıkıştırma aracı, 2 adet süpürge aracı, 5 adet yaprak ve çöp temizleme aracı olmak üzere yaklaşık 1 milyon liralık temizlik hizmetlerinde kullanılmak üzere alım yapılmıştır. Bu araçlarımızın bir kısmı henüz tarafımıza teslim edilmemiş ama Şubat sonu Mart başı itibari ile tam olarak teslim edilmiş olacaktır. Bu dönem özellikle gerek mahalle, sokaklarda olsun gerek cadde çarşı merkezinde olsun temizlik hizmetleri böyle koşullar göz önünde bulundurulduğunda bölge standartlarının üzerine çıkarmayı hedefliyoruz "dedi.
"TEMiZLiĞiN YARISI KiRLETMEMEKTiR"
Temizlik hizmetlerinin sağlıklı yürümesinin en önemli koşulunun vatandaşların duyarlılığı ile mümkün olduğunu söyleyen Kartalmış, "Daha önce söylediğim sözün aynısını söyleyeyim, temizliğin yarısı kirletmemek üzerine kuruludur. Bugün çağdaş, modern, çevre temizliğini esas alan toplumlara bakıldığında en büyük hassasiyet kirletmemek üzerinedir. Bu vesileyle halkımıza bir kez daha sesleniyorum; özellikle temiz bir kent istiyorsak, daha hijyenik bir çevre istiyorsak bu konuda elbirliği ile ilk önce kirletmeyeceğiz. Halkımızın da bu konuda duyarlılık geliştireceğine inanıyoruz. Şimdiden halkımıza teşekkür ediyoruz" dedi.
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Damat dehşeti; 1 ölü, 2 yaralı
Damat dehşeti; 1 ölü, 2 yaralı
Güvercin kavgasında 3 kişi yaralandı
Güvercin kavgasında 3 kişi yaralandı