Advert

Erganispor A‡ınarç™da gol oldu yağdı 1- 5

Diyarbakır Deplasmanlı Süper Amatör Ligç™de zirve hesapları yapan Erganispor deplasmanda 1- 0 geriye düştüğü maçta A‡ınar Belediyesporç™u 5- 1 mağlup etti.

Erganispor A‡ınarç™da gol oldu yağdı 1- 5
Bu içerik 3411 kez okundu.
Maçın 10. dakikasında kalesinde gördüğü gol ile 1- 0 geriye düşen ve 27. dakikada Bülent ile penaltı vuruşundan yararlanamayan Erganispor, 45. dakikada Turgut Zengin ile bulduğu golle ile soyunma odasına 1- 1’lik eşitlikle gitti. Maçın 2. devresine hızlı başlayan Erganispor, 75. dakikada Onur Kaçar, 80 ve 82. dakikalarda Turgut Zengin ve 90. dakikada Onur Kaçar ile bulduğu gollerle maçı 5- 1 kazanan taraf oldu. Bu maçta Turgut Zengin (3) ve Onur Kaçar (2) attığı bir birinden güzel gollerle maça damgalarını vurdular.
Erganispor Teknik Sorumlusu Mehmet Kanat, Çınar Belediyespor galibiyetiyle ligde oynadıkları 13 maçta topladıkları 29 puanla ligde 4. sıraya yerleştiklerini söyledi. Çınar Belediyespor maçında ortaya konulan futboldan da memnun kaldığını anlatan Kanat, 13 maçta rakip kaleye attıkları 42 gole karşılık kalelerinde 9 gol gördüklerini ifade etti.
Şampiyonluk yarışını son maça kadar sürdüreceklerini vurgulayan Kanat, Lider Hebun Alipınarspor ile aradaki puan farkının 10 olduğuna dikkat çekerek, “3 puanlı sistemde imkansız olan hiçbir şey yoktur. Biz ligin 2. devresinde maçlarımızı kazanıp rakiplerimizin de puan kaybetmelerini bekleyeceğiz” dedi.
Mütevazi bir kadroya sahip olmalarına rağmen Ligde önemli bir başarıya imza attıklarına dikkat çeken Kanat, “Tüm imkansızlıklara rağmen başarıya ulaşmak için elimizden geleni yapıyoruz. Erganispor hiçbir dönemde bu kadar sahipsiz kalmamıştı. Yetkililerin ve Erganili iş adamlarının bu takımı sahiplenmesini bekliyoruz” dedi.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
GGC’den 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü mesajı
GGC’den 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü mesajı
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?