Advert

Şehmus A–zerç™den Erganisporç™a anlamlı yardım

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupç™ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesporç™un forvet oyuncusu Şehmus A–zer, futbola başladığı Diyarbakır Deplasmanlı Süper Amatör Lig ekibi Erganisporç™a malzeme yardımında bulundu. A–zer, spor malzemelerini Ergani

Şehmus A–zerç™den Erganisporç™a anlamlı yardım
Bu içerik 3285 kez okundu.

Günün anlamına Özer’e bir plaket veren başkan Senvar, “Şehmus Özer ve kardeşleri Sadettin, Nezir ile Zülküf özer bizde futbola başlamış ve daha sonra Türkiye’de pek çok kulüpte profesyonel futbol oynayarak göğsümüzü kabartmıştır. Bu futbolcuları yetiştiren kulübün başkanı ve hemşerileri olarak kendileriyle gurur duyduğumu burada belirtmek istiyorum. Şehmuz Özer’de Türkiye’de pek çok kulüpte futbol oynamış, bugün ise futbol yaşantısını Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da sürdürmektedir. Şehmuz kardeşimiz bugün kulüp binamıza sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek üstünde de ‘ Özer kardeşler’ yazılı bir takım forma kulübümüze hediye etmiştir. Kendilerine teşekkür ediyor ve bu tür desteklerini beklediğimizi de belirtmek istiyorum” dedi.

Daha sonra söz alan Şehmuz Özer, “Futbol’a başladığım kulüp olan Erganispor’un yeri apayrıdır. Bu tür desteklerimiz devam edecek. ilçe halkının bir bütün olarak bu kulübü desteklemeleri gerekiyor” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine