Advert

Gençlerbirliği gol oldu yağdı

Diyarbakır 1.Amatör liginde mücadele eden Ergani Gençlerbirliği futbol kulübü kendi sahasında karşılaştığı Seyrantepe Gençlik sporu 4-0 yenerek adeta gole boğdu.

Gençlerbirliği gol oldu yağdı
Bu içerik 3297 kez okundu.
Ergani ilçe stadyumunda oynanan müsabakada Ergani Gençlerbirliği kulübü Seyrantepe Gençliksporu üstün oynadığı maçta rakibini 4-0 yenerken zirveye bir adım daha yaklaştı.
Kanat, Yenilgisiz yolumuza devam ediyoruz 
Ergani Gençlerbirliği Teknik Sorumlusu Mehmet Kanat, "Yaş ortalaması 16 olan futbolcularımız üstün başarı örneği sergileyerek ligde oynadığımız 4 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik alarak yolumuza 'Na mağlup' devam ediyoruz" dedi. "Seyrantepe Gençlikspor maçını unuttuk" diyen Teknik sorumlu Kanat, sırada hafta sonu kendi sahalaında oynacakları Diyar 21 maçı olduğunu söyledi.
Gençlerbirliği’nin yemeği Elif Yemek Salonu’ndan
Ergani Gençlerbirliği Kulübünün, yemek giderlerini geçen yıl karşılayan Elif Yemek salonu, bu yılda karşılayacak. Yemek Salonunun işletmecileri Vedat Özgül ve Kadri Nural, takıma desteklerinin süreceğini belirterek, “Kulübe maddi imkânsızlıklarından dolayı kendi imkanlarımız ölçüsünde destekte bulunduk. Özelikle Gençlerbirliği spor kulübünün gençlerimize sağladığı imkanların devam etmesi açısından bu desteklerimiz de devam edecektir. Başarılar diliyoruz” diye konuştular.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine