Advert

ERGANiSPORç™DAN KAYMAKAM YONSUZç™A ZiYARET

Diyarbakır Deplasmanlı Süper Amatör Lig ekiplerinden Erganisporç™un Kulüp başkanı Ekrem Senvar, yönetim kurulu üyeleriyle beraber ilçe Kaymakamı Eşref Yonzuç™u makamında ziyaret etti.

ERGANiSPORç™DAN KAYMAKAM YONSUZç™A ZiYARET
Bu içerik 3268 kez okundu.

Kaymakama destek teşekkürü
Erganispor Kulübü Başkanı Ekrem Senvar ve yönetim kurulu üyeleri Zülküf Aydın, Esat Taştekin, Beran Özbay, teknik heyetten Mehmet Kanat, Salih Kahraman, Şükrü Sayan, Ömer Korkmaz’ın yanı sıra kulüp eski başkanlarından M. Cemal Dolu ile eski yöneticilerden Yasın Aral ve isa Tekindağ, spora sundukları desteklerinden dolayı Kaymakam Eşref Yonsuz’a teşekkür etti.
“Erganispor ilçemizin markasıdır”
Kaymakam Yonsuz, Erganispor’un ilçe için moral kaynağı olduğunu ve bundan sonra da imkanlar dahilinde takıma destek sunacaklarını belirtti. Yonsuz, Erganispor’a sezon sonunda şampiyonluk yakışacağını belirterek, “Erganispor ilçemizin markasıdır. Kulübümüze bundan sonra da destek olacağız. inşallah takımımız alacağı sonuçlar halkımızı mutlu edecek” dedi.
Başkan’dan kaymakama başarı dileği
Ziyaret esnasında konuşan Erganispor Kulübü Başkanı Ekrem Senvar ise, “Kaymakamımızı azimli ve kararlı gördük. Çok memnun olduk, mutlu olduk. inşallah bu azimli ve kararlılıkla ilçemizi ekonomik, sosyal ve kültürel olarak daha ileriye taşıyacaktır. Bu anlamda kendilerine yeni görevinde başarılar diliyorum. ilçemizin ekonomik seviyesini, kültürel etkinliklerini daha üst seviyelere taşıyacağına inanıyorum” dedi. Kaymakam Eşref Yonsuz'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ziyarette bulunan 
herkese teşekkür etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine