Advert

Erganispor Trabzonç™da Kampa Girdi

Diyarbakır Süper Amatör Lig ekiplerinden Erganispor, yeni sezon kamp hazırlıkları için Trabzonç™un Arsin ilçesinde kampa girdi.

Erganispor Trabzonç™da Kampa Girdi
Bu içerik 3393 kez okundu.
SENVAR’ KAMP 10 GÜN SÜRECEK
Erganispor Kulüp Başkanı Ekrem Senvar yeni sezon hazırlıklarının Ergani’de tamamladıklarını, kamp çalışmalarının 2. etabı için de Trabzon’a geldiklerini söyledi. Trabzon’un Arsin ilçesinde kurdukları kampta sabah ve akşam olmak üzere günde 2 idman yaptıklarını anlatan başkan Senvar, “Takımımız burada 10 gün süreyle çalışacak. Futbolcularımız, deneyimli teknik sorumlumuz Mehmet Kanat nezaretinde sabah ve akşam olmak üzere günde çifte idman gerçekleştiriyor. Çok iyi bir kamp süreci yaşayarak Ergani’ye lige hazır bir takım olarak dönmek istiyoruz. Bütün çabalarımız bu yöndedir” dedi.
TRANSFER ÇALIŞMLARINDA SONA GELiNDi
Transfer çalışmalarında sona geldiklerini anlatan Kulüp Başkanı Ekrem Senvar, sözlerini şöyle tamamladı: “Görüştüğümüz oyuncular var. Bunları netleştirmek üzereyiz. Bugün veya yarın bu konudaki çalışmalarımızı sonuçlandıracağız. Kamp süresince eksikliklerimizi tespit edip gidermeye çalışacağız.” Erganispor kafilesinde 20'si futbolcu, 25 kişinin bulunduğu bildirildi.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine