Advert

Erganisporç™da çifte transfer

Diyarbakır Deplasmanlı Süper Amatör Lig ekiplerinden Erganispor, kadrosunu güçlendirmek adına sürdürdüğü transfer çalışmalarında 2 futbolcu daha renklerine bağladı.

Erganisporç™da çifte transfer
Bu içerik 4012 kez okundu.
Gençlerde yetişen Ergani’ye…
Sarı siyahlı kulüp, geçen sezon Ergani Gençlerbirliğispor’da top koşturan Zülküf Can, Yusuf Bayar ve geçen sezon Cizrespor’da oynayan Fatih Coşkun ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardı.
Erganispor teknik sorumlusu Mehmet Kanat, imza töreninden sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, “Ergani Gençlerbirliği bundan böyle Erganispor’un altyapısı konumunda olacak. Orada yetişen her Erganili genci Erganispor’a transfer edeceğiz. O futbolculardan biri de Yusuf Bayar kardeşimizdir. Kendisi bundan böyle Erganispor’un başarısı için top koşturacak. Geçen sezon Cizresğpor’da oynayan Fatih Coşkun’da bizim evladımızdır. Fatih Coşkun takımımızın 3. ligde oynadığı dönemdeki futbolcularımızdan olup kendisi de Erganilidir. Kendisini pek çok BAL ligi takımı istemesine rağmen süper amatör de oynayan bizi seçmesi, camiamızı sevindirmiştir” dedi.
“Şampiyonluk yaşamak istiyorum”
Erganispor’un çiçeği burnunda futbolcusu Zülküf Can ise konuya ilişkin düşüncelerini dile getirirken, “Ben Erganisspor forması altında şampiyonluklar yaşamak istiyorum. Henüz genç bir futbolcuyum. Bu takımın 3. lige çıkmasını ve orada top koşturmak istiyorum” dedi.
Daha sonara söz alan Fatih Coşkun ise, Erganispor’u layık olduğu yere taşımak adına böyle bir karar aldığını belirterek, “Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden çok teklif aldım. Ama ben kararımı doğup büyüdüğüm takımı seçtim. Alınan bu kararında Erganispor’un özüne dönmesi de etkili oldu. Eski takım arkadaşım Mehmet Kanat ve yardımcısı Ömer Korkmaz şimdi benim teknik direktörlerimdir. Her şey para değil, evvela bir vefa borcumuz var bu kulübe” dedi.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine