Advert

Erganisporç™dan destek çağrısı

Diyarbakır Deplasmanlı Süper Amatör Lig ekiplerinden Erganispor kulüp başkanı Ekrem Senvar, camiaya birlik çağrısında bulundu.

Erganisporç™dan destek çağrısı
Bu içerik 3974 kez okundu.
Futbolculara anlamlı mesaj
Bu sezon ligde şampiyonluk mücadelesi vereceklerini anlatan Senvar, “Geçmişte bu kulübün forması Erganili gençlere verilmiyor deniliyordu. Bu anlamda hep eleştiriliyorduk. Elbette ki bunun haklı tarafı da vardır. Ancak şimdi kendi özümüze döndük ve Erganili olup dışarıda oynayan bütün futbolcularımızın kulüplerini sahiplenmelerini bekliyoruz. Bu arada futbolcuların beklentilerinin de farkındayız. Elbette ki onların da beklentileri var, bakmakla yükümlü aileleri var. Bu nedenle kimseyi mağdur etmeyeceğiz ve paralarını zamanında ödemeye çalışacağız. Ama Erganili futbolcular bize gelirken parayı ön planda tutmasın. Ayrıca bu sezon için pek çok Bölgesel Amatör Lig takımından teklif almalarına rağmen tercihlerini bizden yana yapan Fatih Coşkun, Zülküf Can ve Turgut Zengin’e teşekkür ediyorum” dedi.
“Tek çatı altında buluşalım”
Erganispor’un Diyarbakır’ın en eski 2- 3 kulübünden biri olduğunu anımsatan Senvar, sözlerini şöyle noktaladı: “Bugüne kadar Erganispor’da yöneticilik ve başkanlık yapanlar mutlaka bu kulübün başarısı ve gelişmesi için çalışmışlardır. Konu Erganispor olunca kimseye kırgınlığımız dargınlığımız olamaz. Bu anlamda geçmişte bu kulübe hizmet eden herkese teşekkür ediyoruz. Çok veya az, bu kulübe hizmet veren herkesi kucaklıyor ve hizmetlerinden dolayı da kendilerine teşekkür ediyoruz. Hatta kendilerini her konuda dinlemeye hazırız ve gelin Erganispor çatısı altında yeniden bir araya gelip kulübümüz layık olduğu profesyonel lige taşıyalım diyorum. Bu görev bir nöbet sürecidir. Bugün varız, yarın yokuz ama Erganispor hep var olacaktır. Bu kulübü seven herkesten maddiyattan çok manevi anlamda desteklerini bekliyoruz.”
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak