Advert

Mehmet Kanat imzayı attı

Diyarbakır Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Erganispor, eski hocalarından Mehmet Kanat ile bir yıllık sözleşme imzaladı. Kanatç™ın yardımcılığına A–mer Yılmaz getirildi.

Mehmet Kanat imzayı attı
Bu içerik 3767 kez okundu.

 “Hizmetimiz gönüllülüğe esastır”

Kulüp Asbaşkanı Beran Özbay, imza töreninden sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, “Uzun yıllar bizde futbol oynayan bu kardeşlerimiz, kulüplerine bundan böyle teknik adam statüsünde hizmet edecekler. Israrlarımıza rağmen her iki hocamızda bu görevi gönüllülük esasına dayalı olarak bu görevi ifa edeceklerini söylediler. Yani her iki teknik adam da Erganispor’umuza tek kuruş almadan hizmet edecek. Bu hem bizim için hem de onlar için bir övünç kaynağı oldu. Her iki teknik adamımızla 1’er yıllık sözleşme imzaladık. Her iki tarafa da hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Daha sonra söz alan teknik sorumlu Mehmet Kanat ve yardımcısı Ömer Yılmaz ise, “Uzun yıllar bu kulüpte top oynadık. Futbolculuk yıllarımızda da gönüllülüğe esas olarak bu işi yapıyorduk. Şimdi yine aynı şeyi yapıyoruz. Bu ilçede yaşayan bireyler olarak bu takımın daha iyi yerlere gelmesi için elimizden geleni yapacağız” şeklinde görüş belirttiler. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak