Advert

Ali Şeran ödülünü aldı

Kızılay Şubeleri Kuruluş Yıldönümünü coşkuyla kutluyor. Bu kapsamda merkezi Diyarbakırç™da bulunan Kızılay Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürlüğü de, oldukça geniş bir katılımla, kuruluşunun 146. Yıldönümünü coşkuyla kutladı.

Ali Şeran ödülünü aldı
Bu içerik 3884 kez okundu.

Kızılay Şubeleri Kuruluş Yıldönümünü coşkuyla kutluyor. Bu kapsamda merkezi Diyarbakır’da bulunan Kızılay Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürlüğü de, oldukça geniş bir katılımla, kuruluşunun 146. Yıldönümünü coşkuyla kutladı.Türk Kızılayı’nın 146’ncı yıl dönümü, Ankara ve istanbul başta olmak üzere, tüm yurt genelinde gerçekleştirilen etkinliklerle kutlanıyor.Bu kapsamda, merkezi Diyarbakır’da bulunan Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürlüğü de, önceki akşam, oldukça geniş katılımlı bir kutlama organizasyonu gerçekleştirdi.Türkiye’nin dört bir tarafına yayılmış olan Kızılay Şubelerinin kutlama etkinliklerine Kızılay gönüllüleri, sivil toplum kuruluşu yetkilileri ve vatandaşlar da katılarak bu sevince ortak oldular.Diyarbakır’da bir restaurantta yapılan Kızılay Kan Merkezinin 146. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri, birbirinden renkli görüntülere sahne olurken, tanınmış simaları da bir Araya getirdi.
UNUTULMAZ BiR ORGANiZASYON

 

Kızılay Kan Merkezi Müdürü Tufan Ertop’un ev sahipliği yaptığı etkinliğe, Diyarbakır il Sağlık Müdürü Mehmet Sait Avar’ın yanı sıra, Malatya, Siirt, Mardin, Şanlıurfa ve Elazığ’dan gelen Kızılay Kan Merkezi Müdürleri, çalışanları, Kızılay gönüllüleri, STK temsilcileri, basın-yayın kuruluşlarının temsilcileri ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

 

146. YILDA MUTLUYUZ, GURURLUYUZ
 
Etkinlik öncesi bir Açıklama yapan Kızılay Diyarbakır Kan Merkezi Müdürü Tufan Ertop şunları söyledi:‘Kızılay Kan merkezleri, her geçen gün hizmet ağını daha da genişleterek çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda bizler de, 2009 yılında kurduğumuz gönüllü kan bağış merkezimiz ile, bir çok vatandaşımızın kan ihtiyacını karşıladık. 2009 yılından bu yana, kan bağış miktarını yedi katına çıkararak, insanlarımızın kan ihtiyacını çok büyük ölçüde karşılamış olduk.Bugün itibarıyla, bölgemiz genelinde toplam 55 hastanenin kan ihtiyacının yüzde 98’ini karşılıyor olmanın gururunu yaşıyoruz.Aslında bu gurur, tüm Kızılay paydaşlarınındır.1868 yılından bu yana insanlığın hizmetinde olan Türk Kızılayının 146’ncı yılını böylesi bir mutlu tablo ile taçlandırmış olmak, bizler için büyük bir mutluk kaynağıdır.Şube Başkanlarımız, Kadın Kolları üyelerimiz, Gençlik Kolları üyelerimiz, kısacası tüm gönüldaşlarımız, bu başarının mimarlarıdır.146 yıldır halkının yanında olan Türk Kızılayı, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da çalışmalarına azimle, şevkle ve gururla devam edecektir’.

 

TEŞEKKÜR PLAKETi VE BERAT VERiLDi

 

Kızılay Diyarbakır Kan Merkezi Müdürü Tufan Ertop’un konuşmasından sonra, Kızılay Kan Merkezine çalışmalarında yardımcı olan kişi ve kurumların temsilcilerine birer teşekkür plaketi ve berat verildi.Madalya ve beratlarını Tufan Ertop’un elinden alan Kızılay kan merkezi gönüllüleri de, böylesi bir kuruma destek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler.Haberdiyarbakir.Org Bölge Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şeran’a,katkılarından dolayı teşekkür plaketi ve berat verildi.Ali Şeran, ‘www.haberdiyarbakir.org Adına böylesi bir ödüle layık görülmek, beni çok mutlu etti’ şeklinde duygularını dile getirdi.

 

DiYARBAKIR HEVSEL GRUBU COŞTURDU

 

Plaket takdiminden sonra sahne alan Diyarbakır Hevsel Grubu, söylediği birbirinden güzel parçalarla, davetlilere unutulmaz saatler yaşattı.Hevsel Grubu’nun  seslendirdiği enfes parçalara, zaman zaman eşlik eden katılımcılar halaylar çekerek, unutulmaz bir gece yaşadılar.Akşamın ilerleyen saatlerine kadar devam eden program, davetlilerin uğurlanması ile sona erdi.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır Büyükşehir’den ilk tasarruf icraatı!
Diyarbakır Büyükşehir’den ilk tasarruf icraatı!
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı