Advert

Erganiç™nin gurur kaynağı

Diyarbakırç™ı, Türkiye 13 Yaş Altı Gençler Futbol Şampiyonasıç™nda temsil edecek olan Ergani Gençlerbirliği haklı bir gurur yaşıyor. Başkan Senvar,çOnursal başkanımız olan kaymakam Yılmazç™ın desteğiyle Türkiye Şampiyonasıç™nda da büyük işler başaracağız

Erganiç™nin gurur kaynağı
Bu içerik 3228 kez okundu.

Diyarbakır 13 Yaş Altı Gençler Futbol Ligi’ni ilk 2 sırada tamamlayarak Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı kazanan Ergani Gençlerbirliği, Türkiye’nin birçok bölgesinde şampiyon olan takımların katılacağı Türkiye Şampiyonası için umutlu ve iddialı.

Kulüp Başkanı Ekrem Senvar, Diyarbakır’ı temsil etmelerinin anlamlı ve bir o kadar da sorumluluk ifade ettiğini belirterek, kulübün en büyük destekçisi olan Kaymakam Erdinç Yılmaz’ın katkılarıyla büyük başarılara imza atmak istediklerini söyledi.

Senvar,”Diyarbakır şampiyonluğunu Kaymakam beye armağan ediyoruz ancak bunu yeterli de görmüyoruz. Artık sadece Ergani’yi değil Diyarbakır’ı temsil edeceğiz. Sorumluluğumuz bir hayli arttı. Kaymakam beyin, Ergani ve Diyarbakır’ın beklentilerini boşa çıkarmayacağız.” dedi.

Kırmızı-Siyahlı kulübün koordinatörü Mehmet Kanat ise Kaymakam Yılmaz’ın verdiği maddi ve manevi destekle bugünlere geldiklerine dikkat çekerek, tamamı Erganili olan gençlerden oluşan takımla Türkiye şampiyonasında başarılı olacaklarını iddia etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak