Advert

Erganiç™de Voleybol heyecanı sona erdi

Ergani Eğitim Sen ilçe temsilciliği tarafından bu yıl 7ç™ncisi düzenlenen Okullar arası voleybol turnuvası sona erdi.

Erganiç™de Voleybol heyecanı sona erdi
Bu içerik 3426 kez okundu.
Ergani Eğitim Sen üyelerinden Abdulcabbar Tekin, bu yıl turnuvalarına merkez ve köyler olmak üzere toplam da 24 takım başvurduğunu söyledi.
Abdulcabbar Tekin konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Önce takımların grup maçları oynandı. Her gruptan 2 takım çıktı. Grup maçlarından sonra çeyrek final, yarı final ve final maçı oynandı. Final maçında Namık Kemal Ortaokulu ile Sezai Karakoç Ortaokulu karşı karşıya geldi. Çekişmeli süren maçta Sezai Karakoç Ortaokulu maçı 3- 2 kazanarak şampiyon oldu.
Aynı gün Cahit Sıtkı Tarancı ilköğretim Okulu ile Anaokulları A Takımı arasında oynan 3. lük maçını ise Anaokulları A takımı kazandı ve 3. oldu. Turnuvanın en centilmen takımı ise inkılâp ilkokulu seçildi” dedi.
 “Centilmence bir turnuva oldu”
Turnuvanın çok centilmence geçtiğine de işaret eden Tekin, “Her ne kadar sendikamız açısından kupayı kazanan bu takımlarımız olsa da gönlümüzce turnuvaya katılan bütün takımların ödülü hak ettiğini belirtmek isteriz. Bunun için turnuvaya katılan bütün takımlarımıza teşekkürü bir borç olarak görüyoruz. Şunu da belirtmeden geçmek istemiyoruz; turnuvamıza katılan bütün kadın arkadaşlarımıza da katılımlarından dolayı teşekkür belgesi verdik. Kadın arkadaşlara bu ilgilerinden dolayı ayrıca teşekkür ederiz” diye konuştu.
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak