Advert

ERGANiSPOR KONGRE KARARI ALDI

Baraj maçında 1968 Diyarbakırsporç™a penaltılarla yenilerek Bölgesel Amatör Ligiç™nden Diyarbakır Süper Amatör Ligiç™ne düşen Erganispor kongreye gitme kararı aldı.

ERGANiSPOR KONGRE KARARI ALDI
Bu içerik 3298 kez okundu.
Kulüp Başkan Nedim Şimşek’in görevi bırakma ve bir daha aday olmama kararı almasından sonra kongre kararı alındığı belirtildi. Sarı-Siyahlı kulübün olağanüstü kongresi 15 Haziran’da yapılacak. Bu tarihteki kongrede çoğunluk sağlanamazsa yönetimin belli olacağı kongre 22 Haziran’da yapılacak.
ADAY OLMAYACAĞIM"
Ergani spor Kulüp Başkanı Nedim Şimşek 15 Haziranda yapılacak kongrede kesinlikle aday olmayacağını açıkladı.Erganispor Kulüp Başkanı Nedim Şimşek, bir daha aday olmayacağına ilişkin şu açıklamayı yaptı: "Sezon başında Erganispor'u almak için aday olmuştuk. Ancak o zamanki şartlarda kısmet olmadı.  Yönetimin içinde bulunduğu sıkıntı, Erganispor'un kapanma ihtimali, Kaymakamımız, Belediye Başkanımız ve taraftarlarımızın baskısı sonucu göreve geldik. Ligde kalmak için çok çabaladık, maddi ve manevi destek verdik fakat baraj maçında başarılı olamayarak Süper Amatör ligine düştük. Kongre kararı aldık. 15 Haziranda kongrede kesinlikle aday değilim fakat oluşacak yönetime destek vermeye hazırım." 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak