Advert

ERGANiSPOR KAœME DAœŞTAœ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grupta mücadele eden Erganispor, hafta sonu Diyarbakır 1968 ile karşılaştığı playoff maçında, normal süresi golsüz eşitlikle biten karşılaşmanın sonunda penaltılarda yıkılarak küme düştü.

ERGANiSPOR KAœME DAœŞTAœ
Bu içerik 3525 kez okundu.
2.Grup'ta sezonu Diyarbakır Yolspor'un altında tamamladığı için ligde 5.olmasına karşın lig sonuncusu Diyarbakır 1968 ile playoff maçı oynayan Erganispor küme düştü. Karşılaşmanın ardından Erganispor Basın Sözcüsü Esveri Taş, yönetimdeki görevinden istifa ettiğini açıkladı. Haziran ayında kongreye giderek kulübü bırakacaklarını açıklayan Kulüp Başkanı Nedim Şimşek ise yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Yönetim olarak büyük emekler vererek takımı son sıralardan il 5'e getirmiştik. Ancak ne yazık ki bölgesel amatör ligin kaderi böyle. Yönetim olarak sezon başında görevi devralarak yapılana bilseydik ligi Yolspor'un üzerinde tamamlayarak gelecek yıl iddialı bir şekilde yolumuza devam edecektik. Ama olmadı, yönetici ve futbolcu arkadaşlarımız büyük emek sarf etti. Hiçbir kurumdan tek kuruş almadan kendi cebimizden bu kulübe 350 bin TL harcama yaptık. Ancak emeklerimiz boşa gitti. Haziran ayında olağanüstü kongreye giderek yönetimi bırakacağız" şeklinde konuştu. 
Erganispor’da kongre kararı
Bölgesel Amatör Lig baraj maçında Diyarbakırspor 1968’e yenilerek Süper Amatör Lig’e düşen Erganispor’da kulüp Başkanı Nedim Şimşek, kongre kararı aldıklarını açıkladı.
 “Elimizden geleni yaptık”
Haziran’ın ilk haftası için kongre kararı aldıklarını ifade eden başkan Şimşek, kongrede aday olmayacaklarını, aday olanlara da destek vereceklerini söyledi. Erganispor’u ilk devrenin ortalarına doğru devraldıklarında ligde son sırada bulunduklarını ve ligi 37 puanla 6. sırada tamamladıklarını anımsatan Şimşek, “Biz kulübü devralırken baraj maçı oynayacağımızı biliyorduk. Yolspor bize 11 puan fark takmıştı. Her şeye rağmen ligi iyi bir yerde kapadık ve baraj maçı öncesinde 2 gün Diyarbakır merkezde kampa girdik. iyi de oynadık ne var ki gol bulamadık ve maç 0- 0 sona erdi. Penalılarda ise 4- 3 kaybettik. Dünyanın en popüler futbolcuları penaltı kaçırabiliyor. Biz de kaçırdık ve bu dünyanın sonu değil” dedi.
 “350 Bin lira harcadık”
Haziran ayı için kararını aldıkları kongrede kesinlikle aday olmayacaklarını bir kez daha vurgulayan Şimşek, sözlerini şöyle tamamladı:
“Görevde bulunduğumuz süre zarfında kimse ket kuruş bize destek vermedi. Yönetim kurulu olarak 350 Bin dolayında bir meblağ harcadık. Baraj maçı için de 80 bin lira da prim koymuştuk. Ama olmadı. Aslında biz sezon başındaki yapılanmanın kurbanı olduk.”
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak