Advert

Düşkünlere Evde Bakım Ziyareti

Ergani Kaymakamı Erdinç Yılmaz, ilçe merkezinde evde sağlık hizmeti alan düşkün vatandaşları evlerinde ziyaret ederek "geçmiş olsun" dedi.

Düşkünlere Evde Bakım Ziyareti
Bu içerik 3328 kez okundu.
Kaymakam Yılmaz, Devlet Hastanesi bünyesinde faaliyet yürüten evde sağlık hizmeti çalışmalarını yerinde denetledi. Ergani Devlet Hastanesi bünyesinde faaliyet gösteren evde sağlık hizmeti birimi, çeşitli nedenlerden dolayı hastaneye gidemeyecek düzeyde hasta ve düşkün vatandaşların evlerine giderek tedavi hizmeti veriyor. 
Yürütülen çalışmaları görmek isteyen Kaymakam Yılmaz, beraberindeki heyetle birlikte evde sağlık hizmeti alan hasta ve düşkün vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, onlara "geçmiş olsun" dedi. Yılmaz, yaşlı ve düşkün vatandaşlara devletin şefkat elini uzatmasının asli görevleri olduğunu belirterek, bu ülkenin her bir ferdinin, sağlıkta ve hastalıkta devletin şefkat elini tutmaya muktedir olduğunu söyledi.
125 KiŞi EViNDE TEDAVi EDiLiYOR
Ergani Devlet Hastanesi bünyesinde faaliyet yürüten evde sağlık hizmeti birimi, ilçede yaklaşık 125 civarında hastaneye gidemeyecek düzeyde hasta vatandaşa evlerinde tedavi hizmeti veriyor. ilçe merkezinde evde sağlık hizmeti alan hasta vatandaşlara yönelik ev ziyaretleri gerçekleştiren ilçe Kaymakamı Erdinç Yılmaz, evde sağlık hizmeti alan hasta ve düşkün durumda bulunan birçok vatandaşa tedavi hizmetinin yanı sıra Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfınca, günlük sıcak yemek ve kuru gıda yardımlarının da yapıldığını söyledi.   
"SONUÇLAR MEMNUNiYET VERiCi"
Merkeze bağlı Adnan Menderes Mahallesinde ikamet eden felçli Ahmet ve Zülküf Karakoç kardeşlerin evlerine ziyaretler gerçekleştiren Kaymakam Yılmaz, yürütülen evde sağlık hizmeti çalışmalarını yerinde inceledi. Ziyaretler kapsamında hasta vatandaşların sorunlarını dinleyen Kaymakam Yılmaz; "Bugün, evde sağlık hizmeti verdiğimiz aileleri ziyaret ettik. Sağlık personeli arkadaşlarımızın bu işi gerçekten isteyerek ve içtenlikle yürüttüklerini gördük. Vatandaşlarımız da, bizler de bu çalışmalardan son derece memnunuz. Yaşlılarımıza, düşkünlerimize sahip çıkmalıyız. Devletimizin hastaneye gidemeyecek düzeyde hasta ve düşkün vatandaşların kapısını çalması, onların sağlık sorunlarıyla alakadar olması, vatandaşlarımız tarafından son derece olumlu karşılanmaktadır" diye konuştu.
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine