Advert

Erganispor şen döndü

Bölgesel Amatör Lig 2. grupç™ta mücadele eden Erganispor, dün deplasmanda karşılaştığı Van ipekyolusporç™u 2- 1 yendi. Sarı siyahlı ekibi galibiyete taşıyan golleri Turgut ve Enes kaydetti. Diyarbakır temsilcisi bu galibiyetle puanını 22ç™ye çıkarttı.

Erganispor şen döndü
Bu içerik 4042 kez okundu.
Erganispor teknik sorumlusu Süleyman Arpa, maçtan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, güçlü rakipleri karşısında haklı bir galibiyet elde ettiklerini söyledi. Maça çok iyi başladıklarını ve arka arkaya buldukları gollerle sonuca gitmeyi başardıklarını ifade eden Arpa, “Van deplasmanından iyi bir sonuçla döndük. Çıkışımızı ileriki haftalara da taşımayı planlıyoruz” dedi. 
FUTBOLCULARIN ALACAKLARI ÖDENDi
Erganispor Basın Sözcüsü Esveri Taş, geçtiğimiz hafta Van deplasmanında 2-1 galip gelerek kritik bir üç puan alan Erganispor'da galibiyet sonrasında futbolculara alacaklarının yanı sıra 12 bin TL galibiyet primi ödediklerini söyledi. Taş, futbolcularının moral ve motivasyonunun yüksek seviyede olduğunu belirterek galibiyet serisi yakalamak istediklerini belirtti.
ERGANiSPOR MORAL BULDU
Geçtiğimiz hafta Van'da, Van ipekyoluspor ile yapılan karşılaşmadan 2-1 galip ayrılan Erganispor, 22 puanla 8.sıraya yükseldi. Alınan galibiyet sonrası futbolcuların tüm alacaklarının yanı sıra 12 bin TL galibiyet primi ödendiğini ifade eden Erganispor Basın Sözcüsü Esveri Taş, "Kulübümüzün hiçbir geliri bulunmadığı halde futbolcularımızın tüm alacaklarını eksiksiz ve zamanında ödüyoruz. Bunun yanı sıra galibiyet primleri de vererek futbolcularımızın moral ve motivasyonunu en üst seviyede tutmak istiyoruz. Bu hafta sonu kendi sahamızda Yüksekova Belediyespor karşısında galibiyet için sahaya çıkacağız. Alacağımız galibiyetlerle seri yakalamak istiyoruz" şeklinde konuştu.     
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine