Advert

Şimşek, Esti Gürledi

Bölgesel amatör ligde 19 puanla 9 sırada bulunan Erganispor'da geçtiğimiz hafta oynanan Mardinspor maçı sonrasında yaşanan olayların ardından Kulüp Başkanı Nedim Şimşek çok sert konuştu.

Şimşek, Esti Gürledi
Bu içerik 3831 kez okundu.
1-0 Mardinspor mağlubiyeti sonrasında yaşanan olaylara ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Şimşek, takımın organize bir provakasyonla karşı karşıya bırakıldığını belirterek, "Erganispor üzerinde kimin hesabı bir varsa gelsin. Bırakmaya hazırız" şeklinde konuştu.  
"HOCA BiZi YARI YOLDA BIRAKTI"
Sezonun ikinci yarısının başlamasıyla birlikte zor günler geçiren Erganispor'da yaşanan olayları değerlendiren Kulüp Başkanı Nedim Şimşek; "Erganispor sezon başında derin bir kriz içerisindeydi. Görevi devraldıktan sonra 1 galibiyet, 5 beraberlik ile sezonun ilk yarısını kapatarak ikinci yarıya iddialı bir giriş yaptık. Devre arasında yapılan transferlerin ardından Şadan Hoca bazı nedenleri gerekçe göstererek görevi bıraktı. Ancak kamuoyunda hocanın ayrılışına ilişkin çeşitli spekülasyonlar dolaştı.  Tüm kamuoyunun şunu iyi bilmesini istiyorum. Şadan Hoca'nın direktifleri doğrultusunda takıma transferler yaptık. Üstüne basa basa söylüyorum ki, ara transfer döneminde takımımıza gelen futbolcular 2 futbolcu dışında Şadan Hoca'nın isteği üzerine geldi. Giden futbolcular da yine Şadan Hoca'nın isteği üzerine gönderildi.  Herkes bilmelidir ki, hocamız Yolspor maçını kaybettikten sonra istifa ederek bizi yarı yolda bıraktı. Bu ayrılışın ardından yaşanan olumsuzluklar kamuoyu önünde yönetimimize fatura edildi." 
"TiRiBÜN PROVAKE EDiLiYOR"
Mardinspor maçında taraftarlar arasında yaşanan gerginlik hakkında da değerlendirmelerde bulunan Şimşek, "Bazı taraftar guruplarımızın neye hizmet ettiğini anlayabilmiş değiliz. Burada oynadığımız Tatvan maçında takımımız 1-0 öndeyken taraftar kendi kalecimize, kendi futbolcularımıza küfür ediyor. Bunlar neye ve kime hizmet ediyor anlamış değilim. Kaldı ki bu Mardin maçında yine aynı manzara ile karşı karşıya kaldık. Henüz maçın ilk çeyreğinde skor 0-0 ve takımımız çok iyi bir futbol sergilerken, taraftarımız takımı motive etmek yerine hakeme taş atıyor.  O taş hakemin kafasına değseydi ne olacaktı? Maç boyunca yapılan küfürlü tezahüratların yanı sıra, maçın son dakikasında hakemin kulağının arkasında maytap patlatmışlar. Yaptığımız uyarı karşısında taraftarımız provake edilerek istenmeyen olayların yaşanmasına neden oldular. Amaçları bizi zor durumda sokmaksa unutmasınlar ki öncelikle kulübe zarar vereceklerdir. Eğer birileri bu takıma bir şeyler yapmak istiyorlarsa gelsinler biz bırakırız. Çünkü yaptığımız hizmetlerin karşılığında küfür yiyorsak burada durmamızın bir anlamı da yok."
"POLiS, ARKADAŞLARIMIZI DARP ETTi" 
Mardinspor maçı sonrasında polis ve yöneticiler arasında yaşanan arbede sonucu çıkan olaylar hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Nedim Şimşek, "Ergani polisi maalesef şunu bilmiyor, bir kulüp başkanının maç sonunda gidip hakeme itiraz etme hakkı vardır. 5 dakika uzatma verilmişken maçı erken bitiren hakeme Erganispor'u savunmak bir başkan olarak benim en doğal görevimdir. Bu sırada yaşanan karmaşada polis sağduyulu davranması gerekirken maalesef bir taraftarımıza copla şiddet uygulayıp gaz sıkarak arkadaşımızı hastanelik etti. Futbolcularımız darp edildi. Tabi ki sadece bir polisin yaptığı bu davranışı tüm polis arkadaşlara mal edemeyiz ancak polislerin bu şekilde yaşanan durumlar karşısında sağduyulu davranması gerekmektedir" şeklinde konuştu. 
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine