Advert

Erganispor Beraberliğe Razı Oldu

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Erganispor, kendi evinde konuk ettiği Tatvan Gençlerbiligi ile 1-1 berabere kalarak 14 puanla 8. Sıraya yerleşti.

Erganispor Beraberliğe Razı Oldu
Bu içerik 3471 kez okundu.
Maçın ilk dakikasında kontra ataktan gelişen pozisyonda Turgut'un ayağından gelen golle sevinen Erganispor, zirveyi zorlayan Tatvan Gençlerbirligi önünde ilk yarıyı galip tamamladı. Karşılaşmanın 60'ıncı dakikasında rakip takımın baskısıyla gelen gole engel olamayan Erganispor maçı berabere tamamladı. 
TAŞ: "HAVAYI YAKALADIK"
Her iki takımın birer puanı paylaştığı müsabaka sonunda Erganispor, haftaya deplasmanda karşılaşacağı ligin ilk yarısının final maçı olan Cizrespor'a bilendi.
Yönetim olarak göreve geldikleri 6 hafta içerisinde 2 galibiyet ve 4 beraberlik ile takımın çıkışa geçtiğini ifade eden Erganispor Basın Sözcüsü Esveri Taş; "Maçın başlamasıyla birlikte 3 puana yaklaşan takım bizdik. Ancak maçın ortalarına doğru yanlış hakem hataları futbolcularımızın moralini bozdu. Buna rağmen ligin zirvesini zorlayan Tatvan Gençlerbiligi'nden çok değerli 1 puan aldık. Haftaya lider Cizrespor'la deplasmanda yapacağımız maçtan da puan alarak ligin ilk yarısını kayıpsız kapatarak zirveye ile olan iddiamızı güçlendirmek istiyoruz" dedi. 
"REViZYONA GiDECEĞiZ"
Devre arasında takımda revizyona gidileceğini belirten Basın Sözcüsü Esveri Taş; "Takımda bazı mevkilerde önemli eksiklikler var. Hocamızın sunacağı rapor doğrultusunda ihtiyaç görülen mevkilere önemli takviyeler yaparak, gösterdiğimiz çıkışı devam ettirerek, ligin ikinci yarısında zirveye oynamak istiyoruz" şeklinde konuştu.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine